Νέα κόκκινη σφήνα στον ΠΑΟΚ

Εν μέσω μεταγραφικής περιόδου, προέκυψε η πληροφορία ότι ο ΠΑΟΚ έχει ήδη συμφωνήσει με τον ΠΑΣ Γιάννενα για την απόκτηση του Κοροβέση και του Χαρίση το καλοκαίρι…

Από τον Τούμπα δεν διαψεύστηκε η πληροφορία, από τα Γιάννενα διαψεύστηκε, αλλά όχι τόσο… δυνατά.

Οι δύο παίκτες είναι μέσα σ΄ αυτούς που έχει επιλέξει ο ΠΑΟΚ για το καλοκαίρι, σε μια προσπάθεια να μαζέψει ότι καλύτερο κινείται στην Ελλάδα σ΄ αυτές τις ηλικίες.

Σημερινό δημοσίευμα, πάντως, αναφέρει ότι η μεταγραφή του Χαρίση στον ΠΑΟΚ μόνο σίγουρη δεν είναι, καθώς ο 20χρονος μέσος, είναι στο στόχαστρο του Ολυμπιακού.

Όπως γράφει η “Sportday”, o Ολυμπιακός επικοινώνησε με τα Γιάννενα, πήρε την διαβεβαίωση ότι ο Χαρίσης δεν έχει κλείσει στον ΠΑΟΚ και οι ερυθρόλευκοι ετοιμάζονται -λένε- να κάνουν προσφορά.

Αν πράγματι θέλουν τον Χάρη Χαρίση, ο οποίος έχει αναδειχτεί από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ και φέτος έχει 15 συμμετοχές στην Σούπερ Λίγκα, ή θέλουν απλά να αναγκάσουν τον ΠΑΟΚ να πληρώσει περισσότερα, δεν είναι βέβαιο…

Ο Ολυμπιακός συχνά μπλέκεται σε μεταγραφικές υποθέσεις του ΠΑΟΚ, και τελευταία μπλέχτηκε στην υπόθεση του Ρικάρντο Κόστα.

Η κόκκινη σφήνα στην υπόθεση του Πορτογάλου, είχε ως αποτέλεσμα να αναγκαστεί ο ΠΑΟΚ να του δώσει περίπου 250.000 ευρώ παραπάνω το χρόνο, σε σχέση μ΄ αυτά που αρχικά είχαν συμφωνηθεί.