Μπαράλες: “Επικίνδυνη η Ξάνθη”

Ο Χερόνιμο Μπαράλες του Αστέρα Τρίπολης με δηλώσεις του στην Νova αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την SKODA Ξάνθη που ακολουθεί, τονίζοντας ότι η ομάδα του πρέπει να λειτουργήσει σωστά αμυντικά και να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα της παρουσιαστούν για να σκοράρει.

Για το παιχνίδι με την SKODA Ξάνθη: «Είναι μια δύσκολη ομάδα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε τα καλά αποτελέσματα και θα προσπαθήσουμε να τους σταματήσουμε σκοράροντας».

Για το που κρίνονται τέτοιου είδους παιχνίδια: «Πρέπει να λειτουργήσουμε πολύ καλά αμυντικά και να σκοράρουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται για να κάνουμε το παιχνίδι που ξέρουμε».

Για το ποιο είναι το δυνατό σημείο της Ξάνθης: «Είναι μια δυναμική ομάδα, με καλούς παίκτες, που παίζουν καλά στην έδρα τους. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να λυγίσουμε την άμυνά τους και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για το τι χρειάζεται ο Αστέρας για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα: «Πρέπει να είμαστε καλά αμυντικά και να εκμεταλλευτούμε όλες τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν. Δεν πρέπει να δώσουμε ευκαιρίες στην Ξάνθη να σκοράρει».

Για το πώς περιμένει το παιχνίδι: «Θα είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι γιατί και οι δύο θέλουν τη νίκη. Εμείς πάντα πάμε για τη νίκη, όλοι πρέπει να απολαύσουν ένα τέτοιο παιχνίδι».