«Στο χέρι μας να αλλάξουμε την κατάσταση.Εμείς φταίμε για τον Βρύζα»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του ο Άγγελος Αναστασιάδης που τόνισε ότι είναι στο χέρι των παικτών του και του ίδιου να ανατρέψουν την κατάσταση, ενώ απέφυγε να πάρει ξεκάθαρη θέση για το θέμα του Ζήση Βρύζα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Σήμερα ήμασταν καλοί. Στο πρώτο δεν κινδυνέψαμε καθόλου, είχαμε φάσεις. Ένα γρήγορο γκολ θα ήταν θείο δώρο, θα έλυνε τα πόδια, θα ανέβαινε η ψυχολογία.

Νομίζω ότι εμείς και στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ήμασταν καλοί. Θα μπορούσαμε να το πάρουμε το παιχνίδια, αλλά έγινε για εμάς… φρίκη! Δεν ευτυχήσαμε να κάνουμε την καλή μας παρουσία σε γκολ. Σήμερα αυτό έγινε.

Είναι μια δύσκολη αντίπαλος για τον κάθε αντίπαλο η Βέροια. Έχει έμπειρους παίκτες σε κάθε γραμμές.Όταν θα πάμε όλοι μαζί τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα. Έχει καλό προπονητή. Πρέπει να κερδίσουμε αυτό τον κόσμο. Αυτό συνέβη τώρα και σήμερα και αύριο. Οι μόνοι που μπορούμε να γυρίσουμε όλοι την κατάσταση είμαστε εμείς. Εμείς είμαστε οι μόνο υπεύθυνοι. Το αγωνιστικό κομμάτι είναι αυτό που θα φέρει η θα διώξει τον κόσμο.

Για τον Ζήση τον Βρύζα εμείς φταίμε.Το αγωνιστικό κομμάτι έφερε την παραίτηση του Βρύζα και την δική μου πριν καιρό. Και πρώτος που φταίει για το αγωνιστικό είμαι εγώ”.