Ο Γκαρσία δε θέλει να ακούει για Τσιστιακόφ!

Το όνομα του Πάμπλο Γκαρσία επανήλθε στο προσκήνιο και στα χείλη των ΠΑΟΚτσήδων (όχι, ότι έφυγε ποτέ…) με τη δεδομένη επαφή που είχε με τον Ζήση Βρύζα, πριν από τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ πρότεινε στον Ουρουγουανό να επιστρέψει στην ομάδα και να ενταχθεί στο αγωνιστικό τμήμα, σε πόστο και με αρμοδιότητες που ο ίδιος ο Γκαρσία θα όριζε και χωρίς να έχει την παραμικρή εμπλοκή με το προπονητικό κομμάτι. Και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετική η προσέγγιση και η πρόταση από την πλευρά του Βρύζα, καθώς εκείνο το διάστημα υπήρχε στην ομάδα ο Χουμπ Στέφενς.

Το «όχι» του Γκαρσία ήρθε μετά από λίγα λεπτά σκέψης. «Δεν θέλω να πάρω καμία βεβιασμένη απόφαση για το μέλλον μου», φέρεται να απάντησε στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Κατά τη διάρκεια, όμως, της κουβέντας έγινε αντιληπτό ότι ο Πάμπλο θέτει κι έναν συγκεκριμένο όρο για να επιστρέψει στην ομάδα: Ο Γκαρσία δεν θέλει να έχει καμία σχέση και επαφή με τον Γκέρμαν Τσιστιακόφ κι όσο αυτός είναι στο αγωνιστικό τμήμα, δύσκολα θα υπάρξει επιστροφή του Ουρουγουανού!

Οι δύο άνδρες δεν διατηρούν και τις καλύτερες σχέσεις, από πέρσι όταν τέθηκε για πρώτη φορά το θέμα της απομάκρυνσης του Γκαρσία από την ομάδα. Εκείνο το διάστημα ο στρατηγικός σύμβουλος του Ιβάν Σαββίδη στήριξε ανοικτά τη θέση του Γιώργου Δώνη κι αυτό όπως φαίνεται δεν το ξεχνάει ο Πάμπλο…

Μάλιστα, ο Ουρουγουανός γνωρίζει πολύ καλά, πως αν δεν μεσολαβούσαν κάποιοι άλλοι άνθρωποι το περασμένο καλοκαίρι δεν επέστρεφε ούτε και τότε στην ομάδα, καθώς αυτό δεν ήταν στις προτεραιότητες και τον σχεδιασμό του Λιθουανού.

Μετά την αποχώρηση του Στέφενς, έγινε άλλη μια επαφή με τον Γκαρσία, μέσω τρίτου, για να ενταχθεί στο τημ και να βοηθήσει τον Γεωργιάδη, αλλά ο Πάμπλο δεν αλλάζει απόψεις και θέσεις.