Ο Περέιρα γνώρισε την ντροπή!

O Βίτορ Περέιρα έπρεπε να πάει ως τη Λεωφόρο για να γνωρίσει τη λέξη ντροπή… Μέχρι σήμερα, όλα ήταν φυσιολογικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μεταξύ αυτών φυσικά και οι διαιτησίες…

“Δεν πρέπει να είμαστε περήφανοι για τις συνθήκες εδώ. Προσπάθησαν να μας φοβήσουν και τα κατάφεραν. Ως προπονητής δεν μπορούσα να είμαι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι, καθώς έπεφταν αντικείμενα πίσω από τον πάγκο μου, συγκεντρωμένοι δεν μπορούσαν να είναι κι οι ποδοσφαιριστές, που δέχονταν συνεχώς αντικείμενα. Είχαμε συνεχώς τον φόβο. Όποιος πιστεύει ότι αυτός ήταν ποδοσφαιρικός αγώνας, είναι ψέμα. Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, θα είχε διακοπεί το παιχνίδι μετά από πέντε λεπτά. Δεν πρέπει να είστε περήφανοι ως Έλληνες γι΄ αυτό το ποδόσφαιρο”, είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού, που βοήθησε να “μπει μπουρλότο” στο παιχνίδι, καθώς όλα ξεκίνησαν όταν πήγε στην εστία προς τη Θύρα 13 για να τσεκάρει δήθεν τα δίχτυα κι έκανε χειρονομίες σε οπαδό του Παναθηναϊκό.

Ο Περέιρα είπε ακόμη ότι ο λόγος που δεν έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο ο Κασάμι ήταν το ότι τραυματίστηκε από αντικείμενο. “Είναι ντροπή για το ποδόσφαιρο, γιατί ένας σημαντικός παίκτης μας τραυματίστηκε από αντικείμενο και δεν έπαιξε”, είπε.