Χάθηκε ο Κουλούρης

Ήταν ένα από τα κέρδη της προηγούμενης σεζόν, πριν καν κλείσει τα 18 του χρόνια, ο Χουμπ Στέφενς τον έριξε στα βαθιά και του έδωσε το δικαίωμα να δείξει το ταλέντο του, αρχής γενομένης από το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, όπου έβαλε 2 γκολ (φωτο).

Φέτος, ο Ευθύμης Κουλούρης έχει εξαφανιστεί, χάνοντας μια χρονιά από την ποδοσφαιρική του ζωή, στην οποία θα μπορούσε να προοδεύσει περισσότερο. Απεναντίας, μετά απ΄ αυτή τη σεζόν, ο νεαρός, που στις 6 Μαρτίου κλείνει τα 19, έμεινε στάσιμος.

Στη φετινή σεζόν ο νεαρός σέντερ φορ έπαιξε 90 λεπτά στην πρεμιέρα με την Καλλονή, λόγω της τιμωρίας του Αθανασιάδη, και έπαιξε κι ένα ημίχρονο με την Κέρκυρα. Συνολικά έχει 159 λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα, αφού έπαιξε και λίγα λεπτά ως αλλαγή με Ατρόμητο, ΟΦΗ και στα Γιάννενα.

Ο Κουλούρης έπαιξε 90 λεπτά και στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Καλαμαριά και προφανώς ήταν αυτός που “πλήρωσε τη νύφη”.

Η απόλυτη επιβεβαίωση της χαμένης χρονιάς για τον Κουλούρη, ήταν το παιχνίδι στη Βέροια. Ο ΠΑΟΚ πήγε εκεί χωρίς Αθανασιάδη, Παπαδόπουλο και Σαλπιγγίδη και ο Κουλούρης δεν έπαιξε λεπτό.Απορίας άξιον είναι γιατί ο ΠΑΟΚ δεν τον έδωσε δανεικό τον Ιανουάριο να πάει κάπου να παίξει, καθώς υπήρξαν ομάδες που τον ζήτησαν, και τον έχουν να χάνει στα 19 του, τον χρόνο του, είτε στην Κ20, είτε στην κερκίδα.