«Κάθε μέρα και καλύτεροι»

Από τα νέα πρόσωπα στον Άρη, ο Δημήτρης Σαμαράς, έχει προσδώσει εμπειρία στην ομάδα και πολύτιμες λύσεις στην άμυνα. Ο έμπειρος κεντρικός μπακ σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena FM 89,4 σχολίασε την πορεία της ομάδας, τονίζοντας για μία ακόμη φορά την αισιοδοξία του για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την ομάδα του Άρη: «Ήρθαν κάποια παιδιά στην ομάδα, έγιναν πολλές αλλαγές και έχουμε ένα καλό σύνολο για να πρωταγωνιστούμε στη Γ’ εθνική. Η κατηγορία είναι περίεργη, υπάρχει ένα μικρό άγχος καθώς είμαστε η μεγάλη ομάδα και παίζουμε με μικρότερους και πρέπει να κερδίζουμε κάθε Κυριακή».

Για την χημεία της ομάδας: «Αυτό έρχεται μέσα από την δουλειά. Κάθε μέρα γινόμαστε καλύτεροι και αυτό μένει να το βγάλουμε στο γήπεδο».

Για το τι χρειάζεται ο Άρης: «Πρέπει να έχουμε μια σταθερότητα στην απόδοση μας, να έχουμε την απόλυτη συγκέντρωση στο γήπεδο και να μην χάσουμε βαθμούς. Όλοι πιστεύουμε πως θα τα καταφέρουμε και θα ανέβουμε την κατηγορία».

Για τον κόσμο του Άρη: «Από παιχνίδι σε παιχνίδι μας βοηθάν όλο και περισσότεροι. Σίγουρα δεν μας θέλουν στη Γ΄ εθνική και θα κάνουμε τα πάντα για να αλλάξουμε κατηγορία».

Για το παιχνίδι με την Δόξα Δράμας: «Η Δράμα ασχολείται με το ποδόσφαιρο πάρα πολύ. Είναι σε καλή κατάσταση και παλεύει τα παιχνίδια».

Για την εμπειρία: «Εμείς ο Πανσερραϊκός και η Καβάλα έχουμε τους πιο έμπειρους παίκτες και για αυτό βρισκόμαστε στις πρώτες θέσεις».

Για το κλίμα στην ομάδα: «Έχουμε ένα πολύ καλό κλίμα και όλα τα παιδιά είναι καλά. Όλα λειτουργούν σωστά, οι πληρωμές γίνονται κάθε Παρασκευή και αυτό είναι πρωτοποριακό».

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Υπάρχει μια πτώση του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά αυτό είναι παροδικό. Πιστεύω πως όλα θα γίνουν καλύτερα».