Χωρίς περιθώρια για απώλειες

Παρά το γεγονός ότι ο Ηρακλής βρίσκεται στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμος με το Παγκράτι, οι ισορροπίες παραμένουν ρευστές καθώς αρκετές ομάδες βρίσκονται έναν ή δύο βαθμούς πίσω του. Αυτό σημαίνει ότι περιθώρια για απώλειες στο σημερινό (8/3) παιχνίδι με τους Ίκαρους Σερρών στο Ιβανώφειο (17.00) δεν υπάρχουν.

Σ’ ότι αφορά το αγωνιστικό, ο Στέφανος Πέρκος δεν έχει να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα, καθώς μόνο ο Καζάκος έχει τεθεί εκτός μάχης, ενώ από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν την απώλεια του πρώτου σκόρερ της ομάδας, Χρήστου Λυμπερόπουλου, ο οποίος πριν από δύο ημέρες έλυσε το συμβόλαιό του.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχωρίζει αναμφισβήτητα αυτό της Αμαλιάδας, ανάμεσα στον τοπικό Κόροιβο και το Ψυχικό με τις δύο ομάδες να έχουν απόσταση μόλις ενός βαθμού από την δεύτερη θέση. Σ’ ότι αφορά την πρωτοπόρο ΑΕΚ, υποδέχεται στην έδρα της τον Ερμή Λαγκαδά που δίνει μάχη για την σωτηρία του, ενώ εξίσου ενδιαφέρον είναι και το ζευγάρι του Παγκρατίου με την Καβάλα.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα και η βαθμολογία της Α2 έχουν ως εξής:

Το πρόγραμμα
Ιβανώφειο 17.00 Ηρακλής-Ίκαροι Σ. Ξενικάκης-Τσιαπλής-Πιτσίλκας Β (Παπαδόπουλος Ν)
ΔΑΚ Βέροιας 17.00 Φίλιππος Β.-Αρκαδικός Πουρσανίδης Κ-Νικολούλης-Συμεωνίδης (Κοντόζης)
3ο ΚΓ Άνω Λιοσίων 17.00 ΑΕΚ-Ερμής Λαγκαδά Παντελίδης-Δαρλαμήτσος-Δημόπουλος (Σταύρου)
Βαρδινογιάννειο 17.00 ΟΦΗ-ΚΑΠ Γεωργιάδης-Παπαδόπουλος Θ-Λόρτος (Κουρκουνάκης)
Μετς Α 17.00 Παγκράτι-Καβάλα Βαρδάλος-Δέσλης-Τσώνος Μ (Αγγελόπουλος)
Αμαλιάδας 17.00 Κόροιβος-Ψυχικό Σταματόπουλος-Τζαφλέρης-Παγώνης (Σπυρίδωνος)
Ζωγράφου 17.00 Φιλαθλητικός-Λαύριο Καλδίρης-Θεονάς-Καραβίτης (Ευστρατίου)

Η βαθμολογία: ΑΕΚ 32, Κόροιβος 30, Καβάλα 29, Ψυχικό 29, Ηρακλής 26, Παγκράτι 26, Λαύριο 25, Αρκαδικός 25, Φίλιππος Βέροιας 25, Φιλαθλητικός 24, ΟΦΗ 24, Ίκαροι Σερρών 22, Ερμής Λαγκαδά 22, ΚΑΠ 19