By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Να περάσει ο επόμενος…
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedSUPERLEAGUE 2ΗΡΑΚΛΗΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Να περάσει ο επόμενος…

Τhessports
Last updated: 01/03/2015 16:59
Τhessports
Share
SHARE

Ούτε ο Εθνικός Σερρών μπόρεσε να σταματήσει την πορεία του Ηρακλή, με τους «κυανόλευκους» να πετυχαίνουν ακόμη μία νίκη μακριά από την έδρα τους. Αυτή ήρθε με το «φτωχό» 1-0, αλλά σίγουρα βάσει ευκαιριών το σκορ θα μπορούσε να έχει πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Ο Ηρακλής μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και παρά την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο οι «κυανόλευκοι» ήταν πάρα πολύ καλοί.

Μάλιστα οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου βρήκαν σχετικά νωρίς τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ήταν το 25’ όταν από εκτέλεση κόρνερ του Ρομάνο, ο Γούπος έκανε άστοχη έξοδο και με φοβερό ανάποδο ψαλίδι (!) ο Καρασαλίδης «άνοιξε» το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Το πρώτο 45λεπτο ολοκληρώθηκε με δύο καλές στιγμές για τον Ηρακλή με πρωταγωνιστή τον Τσιλιανίδη, ο οποίος ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει.

Ο Εθνικός Σερρών ήταν πολύ πιο… δραστήριος στο δεύτερο ημίχρονο και αν και ο Ηρακλής απείλησε εις διπλούν στο 52’ και στο 53’ με Πουρτουλίδη και Τσιλιανίδη, αντίστοιχα, οι γηπεδούχοι στο 59’ είχαν δοκάρι για τον Εθνικό σε κεφαλιά του Κωφοκώτσιου έπειτα από σέντρα του Χατζηδημητρίου.

Από το σημείο εκείνο κι έπειτα ο Ηρακλής ανέλαβε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και μάλιστα θα μπορούσε να δώσει μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη του, αλλά πότε ο γκολκίπερ του Εθνικού Γούπος, πότε κάποιες βεβιασμένες επιλογές στην τελική προσπάθεια δεν έφεραν ένα δεύτερο γκολ, αν και αυτό πλέον δεν έχει ιδιαίτερη σημασία αφού ήρθε η νίκη.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΕΡΡΩΝ (Α. Αλεξίου): Γούπος, Νικολίτσας, Χατζηδημητρίου, Κωφοκώτσιος, Κουκόλης, Δούμτσιος, Παπαϊωάννου (46’ Μπλέντι), Σαββίδης (51’ Δέντσας), Κρεββατάς, Κρουσταλέλης, Μαρίνου

ΗΡΑΚΛΗΣ (Ν. Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Καρασαλίδης, Ιντζόγλου (66’ Στάμου′), Πουρτουλίδης, Ρομάνο, Περόνε (85’ Λουκίνας′), Τσιλιανίδης, Πασάς (71’ Κάσσος)

Σχετικά άρθρα

Παπαδόπουλος ο αντί- Γκαρσία;
Ξανά στους πάγκους ο Μαλεζάς
Καμπάνα της ΔΕΑΒ στον ΠΑΟΚ!
Τέλος από τον Πανσερραϊκό ο Σαραγόσα
Πάει για «μπαμ» με Μπιρτς ο Άρης!
TAGGED:Εθνικός ΣερρώνΗρακλής
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Επεισόδιο Καλαϊτζίδη με οπαδούς
Next Article Κατώτερος των περιστάσεων…

Τελευταία νέα

Τα ισπανικά ΜΜΕ αποκάλυψαν τη «βόμβα» 150 εκατομμυρίων ευρώ του Πέρεθ!
ΔΙΕΘΝΗ
5 June, 2026
Επίσημο του Ναζ Μήτρου Λονγκ στον ΠΑΟΚ
ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
5 June, 2026
Επικό ποστ Ηρακλή για… Λίβερπουλ και Ιραόλα! (pic)
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
5 June, 2026
Άρης: «Νυστέρι» για Χόνγκλα
Featured ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
5 June, 2026
Follow US