Αναλαμβάνει ο… Καλαϊτζίδης!

Το ότι θα συνέβαινε κάποια στιγμή, από την ώρα που πήρε με τον Άλεξ Κάλας το μάνατζμεντ της ομάδας, ήταν σχεδόν βέβαιο, κι ας έλεγε ο ίδιος ότι ο ρόλος του προπονητή δεν του ανήκει πλέον.

Μετά από την ήττα στη Δράμα και το -4 από την κορυφή, όλα δείχνουν ότι ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης θα επιστρέψει στον πάγκο του Άρη, κάνοντας στην άκρη τον Ντομπρασίνοβιτς, ελπίζοντας ότι έτσι θα προλάβουν οι κίτρινοι το τρένο της ανόδου.

Μάλιστα, ο Καλαϊτζίδης πήγε χθες στην προπόνηση και μίλησε στους παίκτες, σε πολύ έντονο ύψος, τονίζοντας ότι δεν είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους και θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι ευκαιρίες τους έχουν τελειώσει.

Ο μόνος λόγος που ο Καλαϊτζίδης δεν έχει μεταπηδήσει ακόμη στον πάγκο, είναι το γεγονός ότι υπολογίζει το πως θα πάρει ο κόσμος μια τέτοια απόφαση.

Με δεδομένο, πάντως, πως αμφισβητείται πια η ικανότητα του Ντομπρασίνοβιτς να κουμαντάρει το καράβι υπό αυτές τις συνθήκες, δεν θα πρέπει να κάνει εντύπωση αν ο Καλαϊτζίδης το πάρει απόφαση και επιστρέψει στον ρόλο του προπονητή.