Στην αποστολή για Εργοτέλη ο Ιγκόρ

Προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα ο Ιγκόρ και έτσι τέθηκε στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για το αυριανό (9/3) παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Ο πρώτος σκόρερ των θρακιωτών, αισθανόταν ενοχλήσεις όλη τη βδομάδα, αλλά σήμερα έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα με αποτέλεσμα να βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του.

Αναλυτικά, στην αποστολή που ανακοινώθηκε μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης βρίσκονται οι Αθανασιάδης, Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ντιόγκο, Εμπό, Σαρακατσάνος, Μπεν Σαμπάτ, Λαδάκης, Ρομέου, Καθάριος, Μπαϊκαρά, Τζάνης, Σέρτζιο Μολίνα, Χασομέρης, Ιγκόρ, Σεϊδάν, Ζδράβος-Ρίζος, Χρήστου.

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα σήμερα κυκλοφόρησαν σενάρια που ήθελαν ομάδα του Αζερμπαϊτζάν να έχει βολιδοσκοπήσει τις απαιτήσεις του Βραζιλιάνου επιθετικού του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι. Κλήθηκε πρόσφατα από την διοίκηση των θρακιωτών για να ανανεώσει, αλλά ακόμη δεν έχει συμφωνήσει ενώ η πρόταση από το Αζερμπαϊτζάν φαίνεται πως θα του αποφέρει τα 3πλάσια χρήματα ετησίως από αυτά που λαμβάνει στον Πανθρακικό. Πάντως όλα αυτά είναι θέματα του καλοκαιριού και αυτή τη στιγμή όλες οι πλευρές είναι συγκεντρωμένες στις τελευταίες αγωνιστικές της Σούπερ Λιγκ.