Απόντες οι γνωστοί τέσσερις στον ΠΑΟΚ

Με τους γνωστούς τέσσερις απόντες Τσανδάρη, Παπαδόπουλο, Τζιόλη και Μαντούρο που είναι τραυματίες και δεν υπολογίζονται για το ματς με τον Παναθηναϊκό, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Δικέφαλου.

Η ενημέρωση από την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ: Συνδυασμό ποδοσφαίρου και φυσικής κατάστασης περιλαμβάνουν οι προπονήσεις του ΠΑΟΚ σε αυτή την αναγκαστική… μίνι προετοιμασία της διακοπής του πρωταθλήματος. Στόχος του Αγγελου Αναστασιάδη και του τεχνικού τιμ είναι να παρουσιαστεί η ομάδα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση πρώτα στο παιχνίδι της Λεωφόρου κόντρα στον Παναθηναϊκό κι έπειτα στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Έτσι, μετά τις δύο προηγούμενες μέρες όπου το πρόγραμμα είχε πολύ ποδόσφαιρο, στη προπόνηση της Παρασκευής προτεραιότητα είχε η φυσική κατάσταση.

Οι παίκτες του Δικεφάλου δούλεψαν σε σπριντ και αντοχή στην ταχυδύναμη υπό τις οδηγίες του Λεωνίδα Δημητρακόπουλου, ενώ ανάμεσα στις ασκήσεις έπαιξαν και το κλασικό 5-2. Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό δεν υπολογίζονται οι Φάνης Τσανδάρης, Δημήτρης Παπαδόπουλος που ακολουθούν πρόγραμμα επανένταξης, οι Αλέξανδρος Τζιόλης, Χέντβιγκες Μαντούρο, οι οποίοι ακολουθούν θεραπεία και ο τιμωρημένος Εργκούς Κάτσε.

Αύριο Σάββατο  η ομάδα θα προπονηθεί στις 12:00 στο γήπεδο της Τούμπας και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα.