“Να παλεύουμε σε όλα τα παιχνίδια”

Δηλώσεις μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ έκαναν ο Νίκος Κοροβέσης και ο… εορτάζων Θοδωρής Μπέριος, που στάθηκαν στα πολύ όμορφα γκολ των 2 ομάδων, αλλά και στο πάθος που έδειξαν οι Ηπειρώτες στο τελευταίο 10λεπτο.

«Πρέπει να παλεύουμε τα παιχνίδια έως το τέλος όπως σήμερα και πρέπει να φεύγουμε με βαθμό ή βαθμούς. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο και είχαμε ευκαιρίες για να πάρουμε και τη νίκη αλλά ήμασταν άτυχοι», είπε, αρχικά, ο Κοροβέσης για να αναφερθεί στη μεγάλη ευκαιρία που έχασε στο 73’¨, τόνισε ο Κοροβέσης και συνέχισε:

«Είχα μια επιλογή στο μυαλό μου στη φάση που έχασα, αλλά η μπάλα δεν μου έκανε το χατίρι. Αυτό έγινε επειδή έχασα την ευκαιρία και έμεινα εκεί δεν έχει να κάνει με την αλλαγή. Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν πιο συναρπαστικό. Παλέψαμε μέχρι το τέλος, μας δίνει ψυχολογία και αυτοπεποίθηση το ότι σκοράραμε στο τέλος».

Από την πλευρά του, ο Μπέριος στάθηκε στα δύο γκολ που σημειώθηκαν τονίζοντας πως ήταν για highlight. «Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Φαινόταν ότι θα είναι κλειστό το παιχνίδι και εμείς θέλαμε να χτυπήσουμε με αντεπιθέσεις. Μπήκαν δύο γκολ για highlight. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και είμαστε ευχαριστημένοι από το 1-1. Ανά διαστήματα παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο. Κοιτάξαμε πιο πολύ τα αμυντικά μας καθήκοντα. Με το που δεχτήκαμε το γκολ είπαμε να τα δώσουμε όλα και έτσι μπήκε ένα γκολ υπέροχο από τον Τσάβες. Είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα».