Ανατροπή και… στόπερ

Μέχρι και την Πέμπτη, ο Χουμπ Στέφενς δήλωνε ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει πρόβλημα στην άμυνα, πάρα τον τραυματισμό του Βίτορ, που “θα χάσει τα προσεχή παιχνίδια”, όπως είπε ο Ολλανδός, μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Ο τραυματισμός του Πορτογάλου (κανείς δεν ξέρει πότε ακριβώς θα επιστρέψει), σε συνδυασμό με το γεγονός πως αλλος καθαρόαιμος στόπερ πρώτης γραμμής (ο Κατσικάς δεν είναι τέτοιος για τον Στέφενς) δεν υπάρχει, έβαλαν τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ σε σκέψεις. Πλέον, στην Τούμπα ψάχνουν για κεντρικό αμυντικό! Το γεγονός ότι υπάρχουν τα δύο παιχνίδια με την Μπενφίκα και τα δύο παιχνίδια κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (εφόσον ο ΠΑΟΚ περάσει τον Απόλλωνα κι ο Ολυμπιακός τον Ατρόμητο), στα οποία μπορεί να κριθούν στόχοι, έκανε τους επιτελείς του ΠΑΟΚ να το σκεφτούν λίγο διαφορετικά.

Ίσως να μην το παραδεχτεί κανείς, αλλά τις τελευταίες ώρες, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ζητούν από τους μάνατζερ να τους προτείνουν κεντρικούς αμυντικούς, με την ελπίδα ότι θα βρεθεί κάποιος καλός, που θα είναι διαθέσιμος μέχρι την άλλη εβδομάδα, που λήγει η μεταγραφική περίοδος.

Αυτό δε σημαίνει ότι δεν γίνεται αναζήτηση για επιθετικό, απλά αυτό το θέμα έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα…