Με οδηγό τον ΠΑΟΚ…

Ο Ράινερ Μάουρερ δηλώνει αισιόδοξος ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης της Skoda Ξάνθης με τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, Ολυμπιακό, την Κυριακή το απόγευμα στα Πηγάδια. «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι η πρώτη ομάδα στη βαθμολογία, δεν έχει χάσει για δύο χρόνια και η τελευταία του ήττα ήταν από την Ξάνθη», υποστήριξε στις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι Novasports.

Για το τι πρέπει να κάνει η Ξάνθη απέναντι στον Ολυμπιακό: «Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε απέναντι στον Ολυμπιακό είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι. Να παίξουμε όπως με τον ΠΑΟΚ, να δημιουργήσουμε παρόμοιες ευκαιρίες, αλλά αυτή τη φορά να τις αξιοποιήσουμε. Αν είμαστε πιο συγκεντρωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για τον Ολυμπιακό: «Περιμένουμε ότι ο Ολυμπιακός δεν θέλει φυσικά να χάσει το παιχνίδι. Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να παίξουμε όπως με τον ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο, όταν και πήραμε κεφάλι στο σκορ, αλλά θα πρέπει να το διατηρήσουμε και στο δεύτερο ημίχρονο αυτό. Περιμένουμε τον Ολυμπιακό ότι θα βγάζει ποιότητα όσο περνάει η ώρα. Το ίδιο θα πρέπει να κάνουμε και εμείς από την πλευρά μας αν θέλουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Ο Παΐτο που συνεχίζει να ακολουθεί θεραπεία δύσκολα θα προλάβει την αναμέτρηση της Κυριακής από την οποία θα απουσιάζει και ο τιμωρημένος Δήμος Μπαξεβανίδης.