«Άλλη ομάδα το καλοκαίρι, άλλη τώρα»

Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του Άγγελου Αναστασιάδη στη συνέντευξη Τύπου. Διαβάστε τι είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ…

Στο αρχικό σχόλιό του ανέφερε: «Κάναμε δώρα στο Παναθηναϊκό. Είχαμε την μπάλα στα πόδια τους τη δώσαμε, δεν μετακινηθήκαμε, πράγματα που δεν συμβαίνουν συχνά. Ηταν καθαρά προσωπικές λάθος επιλογές. Οταν βάζεις τρία γκολ εκτός έδρας απαγορεύεται να φέρεις ισοπαλία όχι να χάσεις. Προηγηθήκαμε με προσπάθεια και καλές επιλογές. Βάλαμε γκολ καταπλητικά. Και μέσα σε πέντε λεπτά το πετάξαμε χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος. Είμαι πολύ στεναχωρημένος γιατί περιμέναμε να κερδίσουμε για να είμαστε κοντά. Τώρα τα πράγματα είναι δύσκολα για μας».

Για τον Κάτσε: «Αυτό είδατε εσείς σήμερα ότι τα γκολ μπήκαν από τον άξονα; Τι φταίει το εξάρι εκεί; Άλλη ερώτηση…»

Για την αγωνιστική παρουσία του ΠΑΟΚ: «Φτιάχνουμε μια καινούρια ομάδα. Εσείς δεν το ξέρετε είστε αλλού. Το καλοκαίρι άλλη ομάδα. Τώρα φτιάχνω μια καινούρια ομάδα μέσα στο Φλεβάρη. Επόμενο να υπάρχουν αυτά τα προβλήματα. Τα νέα παιδιά να καταλάβουν τι ζητάμε στο γήπεδο. Γίνεται μια σέντρα από τον Παναθηναϊκό κι εμείς τρώμε γκολ με έναν παίκτη στην περιοχή. Αυτό το είναι, τακτική; Εχει να κάνει με το ότι πρέπει να πάμε όλοι μαζί σε συγκεκριμένες στιγμές. Αυτό χρειάζεται χρόνο. Φιλικά παιχνίδια. Είναι πολλά που δεν μπορώ να σας τα εξηγήσω, αλλά έχουμε πολύ δουλειά».

Επίσης ανέφερε: «Δεν είναι μόνο αυτοί που ήρθαν, αλλά κι αυτοί που φύγανε. Η ομάδα παίζει με προβλήματα στους άξονες χωρίς να μπορέσει εύκολα να ανταποκριθεί. Γι’ αυτό φταίμε εμείς. Αυτά τα γκολ που τρώει η μάδα είναι απαράδεκτα».

Για το που θα πάει ο ΠΑΟΚ: «Θα δούμε τι θα γίνει. Εγώ είμαι ευχαριστημένος από αυτή την ομάδα. Εσείς βλέπετε την ήττα και κρίνεται από τα αποτελέσματα. Είναι ένα ντέρμπι με μια ομάδα με έμπειρους παίκτες καλή από τη μέση και μπροστά με ψυχολογία. Κι εμείς ήρθαμε εδώ κι όχι τους κάναμε τρία γκολ. Μπορούσαμε ακόμη τρία».

Για τον στόχο του ΠΑΟΚ: «Τον Μάιο θα με ρωτήσετε τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ. Μη με ρωτάτε τώρα. Αυτή η ομάδα μέρα με τη μέρα είναι καλύτερη. Αυτή η ομάδα δέχεται κάποια γκολ που πρέπει να τα συζητήσουμε. Τι πρέπει να γίνει; Να σταματήσουμε τα παιδαριώδη λάθη. Και δεν φταίει ένα πρόσωπο».