Δακρυσμένος ο Παπαδόπουλος!

Εμφανώς συγκινημένος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Παπαδόπουλος. Η αντίδραση του κόσμου του Ηρακλή να παραμείνει στο γήπεδο μετά το τέλος του αγώνα και να ζητά από τους παίκτες να βγουν ξανά στον αγωνιστικό χώρο για να τους χειροκροτήσει δεν πέρασε ασχολίαση από το προπονητή της ομάδας.

Στο αρχικό σχόλιό του ανέφερε: «Στο πρώτο ημίχρονο η Καρδίτσα αμύνθηκε πολύ καλά, δεν είχαμε γρήγορη ανάπτυξη, κουβαλούσαμε πολύ την μπάλα. Ευτυχώς για εμάς το δεύτερο ξεκίνησε πολύ καλά και αυτό ήταν και το κλειδί. Για εμάς ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι, κλειδί για την συνέχεια, απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν είχε καμία σχέση με αυτή που αντιμετωπίσαμε στον πρώτο γύρο. Επαναλαμβάνω το κερδίσαμε μετά από όλη αυτή την κούραση που τραβάμε. Ήταν αναμενόμενο ότι θα υπάρχει αργεί σκέψη, αλλά αυτό που μας ενδιάφερε ήταν η νίκη και οι τρεις βαθμοί».

Συνεχίζοντας μίλησε για τον κόσμο: «Θα θελα να αναφερθώ στον κόσμο. Σήμερα έγινε κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί. Κάτι που δεν το έχω ξαναδεί. Το παιχνίδι είχε τελειώσει και επί μία ώρα ο κόσμο ήταν στην κερκίδα και τραγουδούσε. Τους καταλαβαίνω γιατί μετά από χρόνια έχουν χαρά. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς η θετική αύρα  του κόσμου,  μας δίνει πολύ μεγάλη ώθηση. Υπάρχει συνέχεια με δύσκολα ματς, με δύο εκτός έδρας παιχνίδια πολύ σημαντικά. Δεν φοβόμαστε κανέναν και θα προσπαθήσουμε να μείνουμε στην κορυφή και αν είναι δυνατόν να μεγαλώσουμε την διαφορά από τον τρίτο. Συγχαρητήρια σε όλους».

Για τους τραυματισμούς των Πουρτουλίδη και Μπαρτολίνι, είπε: «Νομίζω ότι δεν είναι κάτι σοβαρό, δεν είναι κάποιο τράβηγμα ή θλάση. Εχει  δεχθεί στο ισχιακό ένα χτύπημα, αλλά πιστεύουμε ότι δεν είναι κάτι σοβαρό. Όσο αφορά τον Πουρτουλίδη, ήταν ένα χτύπημα στον αστράγαλό του».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε ξανά για τον κόσμο: «Το λιγότερο που έχω να πω είναι πως με συγκίνησε να κάθεται ο κόσμος μετά το ματς και να ζητάει τους παίκτες να βγούνε έξω. Το λιγότερο που μπορούμε να πούμε είναι ένα ευχαριστώ».

Ακόμη του ζητήθηκε να σχολιάσει την διαιτησία ενόψει και των πλέι όφ, είπε: «Δεν είναι δική μου δουλειά αυτή να το σχολιασω. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε και σε διαιτησίες που δεν ήταν καλές για εμάς κερδίσαμε και δείχνουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».