«Μας δοκιμάζει ο Θεός»

Για το αυριανό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, μίλησε στην Nova ο Άγγελος Αναστασιάδης…

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ :

Για την κατάσταση που βρίσκεται ο ΠΑΟΚ: «Είμαστε καλά, δουλέψαμε όλη την εβδομάδα αρκετά και χρειαζόμαστε το αποτέλεσμα άμεσα, το Σάββατο για να έρθει και η ψυχολογία στην ομάδα. Όλα τα παιχνίδια είναι τρεις πόντοι. Έτσι το βλέπουμε και έτσι θα το αντιμετωπίσουμε. Είναι πειθαρχημένη ομάδα και πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε με πειθαρχία για να μην κάνουμε τα λάθη που κάναμε στα τελευταία ματς και μας στοίχισαν»

Για τον Αστέρα Τρίπολης: «Είναι μία ομάδα που θα παίξει πίσω με αντεπιθέσεις. Αυτό κάνει συνέχεια, αλλά το θέμα είναι πως θα είμαστε εμείς. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Η ομάδα αποδίδει καλά στα τελευταία παιχνίδια αλλά δεν έχουμε αποτέλεσμα. Μας δοκιμάζει ο Θεός, μεγάλη δοκιμασία, ας ελπίσουμε ότι θα κάνουμε αρχή από το Σάββατο για να μπούμε στο δρόμο των επιτυχιών».

Για την απόφαση των κεκλεισμένων θυρών: «Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις χωρίς κόσμο. Δεν νομίζω ότι το να παίξεις χωρίς κόσμο είναι λύση. Είναι πολύ άσχημο και μας πάει πολύ πίσω σαν χώρα. Δεν σημαίνει ότι εσύ πρέπει να παίζεις χωρίς κόσμο για κάτι που έκανε κάποιος άλλος. Ας ελπίσουμε όμως το μέτρο να είναι αποδοτικό».