“Γερά παιδιά, συνεχίζουμε…” και Σούλης

ΛΕΩΦΟΡΟΣ / Σπύρος Χρυσικόπουλος

Το κλίμα στα αποδυτήρια του Άρη ήταν κάτι περισσότερο από βαρύ. Η ήττα με 4-1 σε συνδυασμό με την απογοητευτική παρουσία της ομάδας στο β’ μέρος δεν θα μπορούσε να επιφέρει… καλύτερα συναισθήματα.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Λάμπρος Σκόρδας, βρέθηκε με τους παίκτες και τον προπονητή και σε μία προσπάθεια να τους τονώσει το ηθικό τους είπε: “Γερά παιδιά, συνεχίζουμε. Όχι σκυμμένα κεφάλια”.

Βέβαια η κατάσταση δεν είναι καθόλου καλή, αλλά για την ώρα μάλλον δεν τίθεται θέμα αντικατάστασης του Σούλη Παπαδόπουλου. Φαίνεται πως του αναγνωρίζεται το ελαφρυντικό των πολλών απουσιών, σε συνδυασμό με την διαφορά δυναμικότητας, που υπάρχει με τον Παναθηναϊκό. Πάντως για την ώρα δεν θα πρέπει να αποκλειστεί τίποτα.

Δηλώσεις (πέρα των… αναγκαστικών στην NOVA) δεν έγιναν, με την αποστολή να αναχωρεί γρήγορα από το γήπεδο της Λεωφόρου. Πρώτος βγήκε ο Γιώργος Φοιρός, ενώ ένα ενδεικτικό σκηνικό της κατάστασης ήταν η… συμπεριφορά των παικτών στο πούλμαν, αναμένοντας την αναχώρησή του. Σχεδόν αμίλητοι, κανένας δεν μιλούσε με τον άλλο, ενώ κάποιοι κρατούσαν το κεφάλι τους, δείγμα της απογοήτευσης.

Η αποστολή αναχώρησε χωρίς προβλήματα από την Λεωφόρο με προορισμό το “Ελευθέριος Βενιζέλος”.