Με κόσμο, Ιβάν και αλλαγές

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, η οποία κατά τα φαινόμενα θα είναι αύριο γεμάτη. Sold out δεν αναμένεται, αλλά σήμερα ο κόσμος φόρτσαρε, έμειναν σχεδόν 6.000 εισιτήρια και όπως όλα δείχνουν τουλάχιστο 25 χιλιάδες θα είναι αύριο το βραδάκι στην Τούμπα.

Εκεί θα είναι πιθανότατα κι ένας διαφορετικός ΠΑΟΚ. Σε κάθε αλλαγή προπονητή, αλλάζει τουλάχιστο η ψυχολογία και η διάθεση (ειδικά όταν αυτός που φεύγει έχει καταφέρει να τσακωθεί σχεδόν με όλους), αύριο όμως αλλαγές αναμένονται και στο αγωνιστικό κομμάτι.

Ο ΠΑΟΚ θα παίξει 4-3-3, με τον Γεωργιάδη να αλλάζει δεξί μπακ, να αλλάζει στόπερ, θέση στον Σαλπιγγίδη και πλευρά στον Λούκας. Σύμφωνα με όσα έδειξε στις προπονήσεις, θα ξεκινήσει με τερματοφύλακα τον Γλύκο, τον Σκόνδρα αντί του Κίτσιου δεξιά, τον Τζαβέλλα αριστερά και τον Βίτορ δίπλα τον Ινσαουράλδε στο κέντρο της άμυνας. Ο υπηρεσιακός προπονητής του ΠΑΟΚ θεωρεί πως ο Κατσουράνης είναι κουρασμένος και σε όχι και πολύ καλή κατάσταση μετά το φιλικό της Εθνικής με την Κορέα, οπότε θα τον αφήσει στον πάγκο.

Στο κέντρο, θα παίξει με κόφτη τον Κάτσε και μπροστά του, τον Νάτχο δεξιά και τον Λάζαρ αριστερά, καθώς ο Μαντούρο, αλλά και ο Μάρτενς είναι εκτός αποστολής.

Στην επίθεση, δεξιά θα παίξει ο Σαλπιγγίδης (ο Στέφενς τον χρησιμοποιούσε συνήθως ως φουνταριστό ή δεύτερο φορ), αριστερά ο Λούκας, που συνήθως έπαιζε δεξιά επί Στέφενς, που προτιμούσε ανάποδα πόδια στα άκρα, και σέντερ φορ ο Αθανασιάδης.

Ο Στοχ είναι για τον πάγκο και θα χρησιμοποιηθεί ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα. Ο επόμενος διαθέσιμος ακραίος είναι ο Γεωργιάδης, καθώς ο προπονητής του ΠΑΟΚ προτίμησε τον συνεπώνυμό του, από τους Ολίσε και Νίνη, που έμειναν εκτός αποστολής.

Στο παιχνίδι θα είναι αύριο και ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος περιμένει επιτέλους μια μεγάλη νίκη της ομάδας του και ειδικότερα μια νίκη επί του Ολυμπιακού. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έρχεται στη Θεσσαλονίκη αύριο.