“Εμείς θα παλέψουμε”

Μαθηματικές ελπίδες υπάρχουν και σε αυτές στάθηκε ο Μιχάλης Γιαννίτσης στις δηλώσεις του στην NOVA.

«Μας στοίχισε το δεύτερο γκολ του Παναθηναϊκού. Δυστυχώς στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου δεχτήκαμε γκολ και φάνηκε στη συνέχεια του αγώνα ότι μας επηρέασε».

Για την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου: «Μετά το γκολ που δεχτήκαμε αντιδράσαμε. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, χάσαμε και το πέναλτι όμως από εκεί και πέρα ήρθε το δεύτερο γκολ του Παναθηναϊκού».

Για το χαμένο πέναλτι: «Τα παιδιά που αναλαμβάνουν την εκτέλεση δουλεύουν στην προπόνηση όμως δεν ξέρω τι
συμβαίνει».

Για τη συνέχεια: «Μαθηματικά υπάρχουν ελπίδες αλλά δεν ξέρω τι να πω. Εμείς θα παλέψουμε».
Από την πλευρά του ο Νίκος Κουσίδης είπε στο συνδρομητικό:

«Ξεκινήσαμε καλά και κλείσαμε τους χώρους. Ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή και εμείς προσπαθήσαμε να κλείσουμε τους χώρους, κάτι που καταφέραμε στο πρώτο ημίχρονο. Αν ευστοχούσαμε στο πέναλτι θα ήταν διαφορετικά πιστεύω τα πράγματα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ανέβασε ρυθμό και βρήκε περισσότερους χώρους. Φάγαμε ένα δεύτερο γκολ που μας πήγε πίσω στην ψυχολογία. Δεν καταφέραμε να αντιδράσουμε και δεχτήκαμε ακόμη ένα γκολ», δήλωσε αρχικά ο Νίκος Κουσίδης.

Για το τι είπαν στα αποδυτήρια: «Είπαμε ότι πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, να βρούμε χώρο στο δεύτερο ημίχρονο και να πετύχουμε ένα γκολ ώστε να είμαστε πιο κοντά στην ισοφάριση. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα εμείς μετά από κάποια στιγμή δεν μπορούσαμε να τον κυνηγήσουμε».

Για το πρώτο του παιχνίδι στη Λεωφόρο ως παίκτης του Άρη: «Ήθελα να είναι διαφορετικό το πρώτο μου παιχνίδι στη Λεωφόρο και ως αντίπαλος. Είμαι λυπημένος γιατί ο κόσμος του Άρη είναι πολύ στεναχωρημένος. Θα προσπαθήσουμε να τον φέρουμε κοντά με τον ΠΑΟΚ».