Δυστυχώς, καμιά ελπίδα (Video)

Μετά τον αγώνα Κυπέλλου της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, όλη η Ελλάδα…. εντυπωσιάστηκε με τις δηλώσεις του Δημήτρη Σιόβα, που ξεπέρασε και τον Γιώργο Ανατολάκη στην ρητορική.

Αυτός, που κέρδισε τις εντυπώσεις, ήταν ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο οποίος έδειξε εντυπωσιακή ωριμότητα, στηλιτεύοντας την είσοδο κάποιων οπαδών της ΑΕΚ στο ταρτάν, που οδήγησε στη διακοπή του αγώνα.

Όλοι επικρότησαν τα όσα είπε ο αμυντικός της ΑΕΚ, προφανώς εκτός από τους φανατικούς οπαδούς της ομάδας του.

Έτσι, μέσω facebook, ο νεαρός αμυντικός έκανε μία… διόρθωση, προσπάθησε να τα “μπαλώσει”, γράφοντας τα εξής :

«Αρχικά θα ήθελα να ζητήσω μια τεράστια συγγνώμη από τον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΚ μας που θεώρησε ότι τον πλήγωσα με τις δηλώσεις μου. Στη συνεχεία θα ήθελα να διευκρινίσω κάποια πράγματα γι’ αυτές. Το παρελθόν μου δεν μπορώ να το διαγράψω και ότι υπήρξα πριν 5 χρόνια παίκτης αυτής της ομάδας δεν σημαίνει ότι είμαι και οπαδός της 5 χρόνια μετά.

Στη ζωή μου έχω μάθει να είμαι μαχητής, αγωνιστής και να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου εντός αγωνιστικών χώρων και πιστεύω πως αυτό το δείχνω στην ομάδα μου όταν αγωνίζομαι. Στις δηλώσεις μου δεν πήρα θέση υπέρ της αντίπαλης ομάδας ούτε μείωσα τον υπέροχο κόσμο μας που από τη Θράκη μέχρι την Κρήτη ήταν πάντα διπλά μας!

Η ΑΕΚ από την πρώτη μέρα που είμαι μέλος της μου έχει μάθει να μην κάνω μικροπρέπειες και γραφικότητες και μου έχει μάθει να είμαι περήφανος και υπεράνω όπως η μοναδική ιστορία που κουβαλάει. Μου έχει μάθει να επαινώ κινήσεις όπως του Χρήστου. Αυτό είναι που εκπροσωπούμε! Έτσι λοιπόν και στον πρώτο αγώνα πήγαμε εκεί ως ίσοι προς ίσο και αντεπεξήλθαμε επάξια χωρίς να προκαλέσουμε κανέναν χωρίς χειρονομίες προς τον κόσμο και χωρίς να θέλουμε να εξαγριώσουμε κανέναν!

Επίσης θα ήθελα να αναφέρω στον κόσμο ότι τις απαράδεκτες χειρονομίες των αντιπάλων στο ΟΑΚΑ τις είδα μετά το τέλος της συνέντευξης μου και γι αυτό θα ήθελα να πω ότι αν το είχε πληροφορηθεί θα τις καταδίκαζα και θα έπαιρνα θέση! Έχω μάθει να παραδέχομαι τα λάθη μου και αυτή η δήλωση ήταν ένα λάθος από μέρους μου.

Τέλος θα ήθελα να πω πως τόσες μέρες δεν έπαιρνα θέση διότι ήθελα πρώτα να απολογηθώ από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο μέσα στην ομάδα και μετά με την άδεια τους να κάνω αυτή τη δήλωση. Θα ήθελα και πάλι να ζητήσω συγγνώμη από τους ανθρώπους που στεναχώρησα και να ξέρουν πως θα συνεχίσω όπως μέχρι σήμερα για να φτάσει η ΑΕΚ ξανά εκεί που πρέπει, στην κορυφή της Ελλάδας! Περαστικά Πετράν!»

Δείτε τι είχε πει ο αμυντικός της ΑΕΚ την Τετάρτη…