Σάλος με τον Ιμπραϊμοβιτς (vid)

Μπορεί ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν να ζήτησε συγνώμη για όσα είπε μετά το τέλος, του ντέρμπι με την Μπορντό ωστόσο οι αντιδράσεις εναντίον του συνεχίζονται, με την πρόεδρο του γαλλικού εθνικιστικού ακροδεξιού κόμματος Μαρίν Λεπέν να ζητά την απέλασή του.

«Ώστε, λοιπόν, η Γαλλία είναι σκατοχώρα; Αφού, λοιπόν, πιστεύει κάτι τέτοιο, ας σηκωθεί να φύγει. Και αν δεν τον κάνει μόνος του, ας τον διώξουμε εμείς»

Από την πλευρά του ο υπουργός αθλητισμού της Γαλλίας Πάτρικ Κένερ είπε: «Δεν αλλάζει κάτι με τη συγγνώμη του. Θα διαγραφούν όσα είπε; Δεν φτάνει να λέει ότι έκανε λάθος. Όταν ένας άνθρωπος τόσο σημαντικός κάνει τέτοιοι είδους σχόλια, θα πρέπει να έχει συναίσθηση των αντιδράσεων που θα προκαλέσει».

Ενώ συμπλήρωσε: «Δεν σκέφτηκε πριν μιλήσει και τώρα θα πρέπει να υποστεί τις συνέπειες». Ο Κένερ τόνισε πως περιμένει από τη γαλλική λίγκα να τιμωρήσει παραδειγματικά τον άσο της Παρί Σεν Ζερμέν.

Τέλος σε δημοσκόπηση που διοργάνωσε το τηλεοπτικό κανάλι RTL, το 60% των συμμετεχόντων εμφανίστηκε υπέρ της τιμωρίας του Ιμπραϊμοβιτς, ενώ ανάλογο ήταν και το αποτέλεσμα σχετικής ψηφοφορίας που έκανε μέσω της ιστοσελίδας της η εφημερίδα «L’ Equipe».

«Η αλήθεια είναι πως υπό την πίεση των στιγμών και υπό ψυχολογική φόρτιση, δεν είναι εύκολο πάντα να προσέξεις τι θα πεις στα μικρόφωνα. Ίσως ήθελε να πει κάτι άλλο και τα λόγια του παρεξηγήθηκαν» ήταν η  υπερασπιστική γραμμή του προπονητή της Παρί Σεν Ζερμέν, Λοράν Μπλαν.

Το επίμαχο βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=dddPshqktkY