Αφού δεν παραιτήθηκε, τον στηρίζει

Νευρικότητα έφερε στη Λαμία το γεγονός ότι από εκεί που ήταν φαβορί για την άνοδο στην αρχή της σεζόν, τώρα κινδυνεύει να μείνει εκτός πλέι οφ, μετά τις τελευταίες αποτυχίες και τον διαφαινόμενο μηδενισμό στο παιχνίδι με την Καρδίτσα, λόγω συμμετοχής του τιμωρημένου Μουμίν.

Ο πρόεδρος της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου είχε ζητήσει τις παραιτήσεις όλων των υπεύθυνων του αγωνιστικού τμήματος μετά την ήττα από τον Τύρναβο και μάλιστα δύο φορές(!), αλλά αφού δεν παραιτήθηκε ο Παύλος Δερμιτζάκης, τον… στηρίζει.

“Όσον αφορά τον Παύλο Δερμιτζάκη και τους υπόλοιπους προπονητές δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσής τους, τους στηρίζω και θα είναι στη θέση τους μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος”, είπε ο πρόεδρος της Λαμίας, σε συνέντευξη τύπου που έδωσε.

Σε ότι αφορά την τύχη του αγώνα με την Καρδίτσα, είπε ότι “υπήρξε έντονο παρασκήνιο στο θέμα της τιμωρίας που αν εφαρμοστεί θα είναι άδικη και ίσως υπάρξουν και ποινικές ευθύνες, πιστεύω στην αθλητική δικαιοσύνη και στην ΕΠΟ ότι θα δουν τα πράγματα με περισσότερες λεπτομέρειες, τι έχει γράψει ο διαιτητής, πότε και πώς. Υπάρχουν πολλά χαρτιά με ασάφειες και διαφορές”.

Η απόφαση για το παιχνίδι με την Καρδίτσα αναμένεται μέχρι την Πέμπτη.