ΠΑΟΚ, Τζαλακώστας, 10άρα και πάλι ΠΑΟΚ

Ο Δημήτρης Μούσιαρης πήρε τη θέση του Απόστολου Τερζή και είναι από σήμερα ο προπονητής τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ…

Ποιος είναι, όμως, ο νεαρός προπονητής τερματοφυλάκων, που συνεργάζεται για δεύτερη φορά με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ;

Ο Μούσιαρης ανήκει στην ομάδα των ανθρώπων του Γιώργου Γεωργιάδη, και θεωρείται άνθρωπος της εμπιστοσύνης του. Ήταν στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και ο Γεωργιάδης τον πήρε πέρσι τέτοια εποχή στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, όταν ανέλαβε προπονητής στη θέση του Χουμπ Στέφενς.

Όταν έφυγε ο Γεωργιάδης από το πόστο του προπονητή, ο Μούσιαρης έφυγε από τον ΠΑΟΚ, και πήγε στην ΕΠΟ για να δουλέψει ως προπονητής τερματοφυλάκων στην Εθνική Νέων. Άνηκε στο τημ του Τζαλακώστα, που “ξηλώθηκε” μετά την ήττα με 10-0 σε ένα φιλικό από την Ελβετία και τα πειθαρχικά παραπτώματα κάποιων παικτών που σημειώθηκαν εκεί (Τάσος Δώνης, Πόζογλου κ.α.).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΠΟ, ο Μούσιαρης και ο Τζαλακώστας είχαν προταθεί προς πρόσληψη στην Ομοσπονδία από τον Γιώργο Καζιάνη, μάνατζερ του Ρανιέρι κι αυτός ηταν ένας επιπλέον λόγος για να απομακρυνθούν από την Ομοσπονδία μετά τα συμβαντα της Ελβετίας.

Έκτοτε είχε μείνει χωρίς δουλειά, και με την ανάληψη καθηκόντων από τον Γεωργιάδη, κλήθηκε κι αυτός.

Σε ότι αφορά το υπόλοιπο τημ, παρελθόν θα αποτελέσει και ο γιατρός της ομάδας, Γιώργος Οικονομίδης, στον οποίο προτάθηκε να μείνει, αλλά για λόγους ηθικής τάξης, θα ακολουθήσει τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Πιθανότητα σ΄ αυτό το πόστο θα επιστρέψει ο μέχρι το καλοκαίρι γιατρός της ομάδας, Γιάννης Ράλλης.