Αναστασιάδης: Καμία αιχμή για τους παίκτες

Ο Άγγελος Αναστασιάδης μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί μου όλο αυτό το διάστημα. Τους φροντιστές, τους υπαλλήλους του ποδοσφαιρικού τμήματος, τους φυσικοθεραπευτές, τα μέλη του τεχνικού και ιατρικού τιμ και φυσικά τον κόσμο της ομάδας.

Εύχομαι καλή επιτυχία στον κ. Γιώργο Γεωργιάδη και ο ΠΑΟΚ από εδώ και στο εξής να έχει μόνο νίκες. Πιστεύω πως μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας κι εγώ μέσα από την καρδιά μου θα είναι ο πρώτος που θα χαρώ.

Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω θερμά τους ποδοσφαιριστές για τη συνεργασία τους. Πρέπει να τονίσω πως οι παίκτες έχουν τη μικρότερη ευθύνη για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και να διευκρινίσω πως ουδέποτε άφησα αιχμές για το ρόλο και τη συμπεριφορά τους.

Οι διάλογοι που δημοσιεύτηκαν για το ποιος κάνει κουμάντο δεν αφορούσαν την ομάδα, όπως ψευδώς παρουσιάστηκε, αλλά την οργάνωση ενός ομαδικού τραπεζιού και τίποτα παραπάνω.

Τέλος, θέλω να ευχαριστώ τον μεγαλομέτοχο του συλλόγου, κ. Ιβάν Σαββίδη τα μέλη της οικογένειάς τους και τους συγγενείς του. Θα προσεύχομαι να τους έχει ο Θεός καλά».

Πηγή:paokfc.gr