Μπαλώνουν το γήπεδο στην Κομοτηνή!

To Σάββατο παίζουν Πανθρακικός – ΠΑΟΚ στην Κομοτηνή και προς το παρόν κανείς δεν ξέρει σε τι κατάσταση θα είναι το ΔΑΚ Κομοτηνής και το αν θα μπορέσει να γίνει το παιχνίδι.

Ο αγωνιστικός χώρος έχει μετατραπεί πράγματι σε χωράφι μετά τις τελευταίες βροχές και την ανυπαρξία αποστραγγιστικού συστήματος και οι υπεύθυνοι ξεκίνησαν έναν αγώνα δρόμου να φτιάξουν το γήπεδο για να γίνουν εκεί τα παιχνίδια με ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και Ξάνθη, στα οποία ο Πανθρακικός ελπίζει να έχει καλές εισπράξεις.

Σήμερα το πρωί, όπως αποκάλυψε το Thrakisports, από το οποίο προέρχονται και οι φωτογραφίες, στο ΔΑΚ Κομοτηνής έφτασε ένα φορτηγό με λωρίδες χορτοτάπητα κι οι υπάλληλοι άρχισαν τα μπαλώματα στον αγωνιστικό χώρο.

komotini3

Αφαίρεσαν όλα τα κατεστραμμένα κομμάτια, ξεκίνησαν να τοποθετούν τα καινούρια και οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης.

Το πως θα γίνει το παιχνίδι σ΄ αυτό τον αγωνιστικό χώρο είναι ένα ερωτηματικό, αφού σε τρεις μέρες εννοείται ότι το χορτάρι δεν μπορεί να δέσει…

komotini2