Media News

* Στις 4μμ διεξάγεται το 21ο All Star Game “Greek Stars VS The Rest of the World” και διαγωνισμός τρίποντων και καρφωμάτων, με μετάδοση από το Novasports 3.

* Το αθλητικό γεγονός της ημέρας, πάντως, είναι το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, που γίνεται στις 7.30μμ στην Τούμπα, και μεταδίδεται από το Novasports 1 σε περιγραφή Γιώργου Λυκουρόπουλου και Δημήτρη Κανελάκη. Ένας «Νότιος» κι ένας «Βόρειος» για να μην παρεξηγηθεί κανείς.

* Το παιχνίδι μεταδίδεται ραδιοφωνικά και από το Ράδιο Θεσσαλονίκη, συνδέσεις από τις 6.30μμ, σε περιγραφή Γιώργου Κουβεντίδη και σχόλιο Νίκου Κολομπούρδα.

* Μια από τις πρώτες ενέργειες της κίνησης «Ημίθεος Συμμετοχική» στον Ηρακλή ήταν η αναδιοργάνωση του Γραφείου Τύπου της ΠΑΕ. Έτσι αποφασίσθηκε η επιστροφή των δημοσιογράφων Χαρίλαου Χαρίτων όσο και του Θόδωρου Παπαδόπουλου. Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ αναφέρει σχετικά με τις αρμοδιότητες τους:

Χαρίλαος Χαρίτων: Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου. Αρμοδιότητες: Καθημερινό ρεπορτάζ Ηρακλή, επαφή με ρεπόρτερ, συγγραφή κειμένων, δελτίων Τύπου, ανακοινώσεων κτλ.

Θοδωρής Παπαδόπουλος: Υπεύθυνος Επικοινωνίας, social media. Αρμοδιότητες: Επιμέλεια μέσων κοινωνικής δικτύωσης της ΠΑΕ, ενημέρωση site www.fciraklis.gr , ανάπτυξη του brand της ομάδας με επίκεντρο τα ΜΜΕ πανελλήνιας εμβέλειας, καθήκοντα διοργάνωσης εντός έδρας αγώνων σε σχέση με τα ΜΜΕ.

*Πολλά παράπονα από τον τρόπο λειτουργίας του Γραφείου Τύπου της ΚΑΕ Άρης εκφράζουν ρεπόρτερ της ομάδας. Πρόσφατα ανακινήθηκε θέμα για το γεγονός ότι η ΚΑΕ δεν επέτρεψε την παρουσία τους στο γήπεδο στο φιλικό παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ. Η ΚΑΕ δεν έδωσε κανένα στοιχείο(ούτε σκορ , ούτε πόντους, ούτε δεκάλεπτα) τόσο σε αυτό το φιλικό παιχνίδι όσο και σε προηγούμενα που έγιναν. Την ίδια στιγμή σάιτ της Δράμας έδινε σκορ και δεκάλεπτα.

* Στο πειθαρχικό συμβούλιο παρέπεμψε για άλλη μία φορά το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΜΘ τον Μιχάλη Αλεξανδρίδη. Ο διευθυντής της εφημερίδας «Μακεδονία» παραπέμφθηκε στο πειθαρχικό για παραβίαση βασικών καταστατικών διατάξεων περί αντισυναδελφικής συμπεριφοράς, καθώς για πολλοστή φορά κατέθεσε σε δικαστήριο υπέρ της εργοδοσίας και κατά δημοσιογράφων, που διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους.

* Συνέντευξη από τον Δημήτρη Κουφοντίνα, με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του «Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη» είχε πάρει το «Βήμα», αλλά προφανώς λόγω των αντιδράσεων που προκάλεσε η έκδοση του βιβλίου, αποφάσισε να μην τη δημοσιεύσει. Συνέντευξη του Κουφοντίνα, πάντως, δημοσιεύει σήμερα το «Χωνί».

* H Ένωση φωτορεπόρτερ Ελλάδας διαμαρτυρήθηκε έντονα για τα όσα υπέστησαν τα μέλη της κατά την επίσκεψη του Γερμανού προέδρου, Γιόαχιμ Γκάουκ στην Ελλάδα. Οι Έλληνες φωτογράφοι ήταν ουσιαστικά αποκλεισμένοι, καθώς κουμάντο επί ελληνικού εδάφους έκανε η γερμανική πρεσβεία.

* «Αποκορύφωμα η εκδήλωση στο Μουσείο της Ακρόπολης, όπου δεν τους επετράπη η είσοδος από εκπροσώπους της Γερμανικής Πρεσβείας, διότι δεν τους είχε επιδοθεί λίστα από την ελληνική πλευρά έτσι ώστε να επιτρέψουν την είσοδο στους έλληνες φωτορεπόρτερ, σε αντίθεση με τους γερμανούς συναδέλφους τους που την είχαν ήδη προμηθευτεί από τη Γερμανική Πρεσβεία» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Ένωσης των φωτορεπόρτερ.

* Στις 14 Μαρτίου λήγει η προθεσμία για ενστάσεις στους πίνακες υποψηφίων της ΝΕΡΙΤ. Η Κυβέρνηση θέλει να τρέξει η διαδικασία, καθώς ακολουθεί αξιόλογιση και συνέντευξη των υποψηφίων, καθώς στις 27 Απριλίου θα πρέπει να λειτουργήσει η νέα Δημόσια Τηλεόραση, βάσει συμφωνίας με την ΕBU.

* Ο απεριόριστος χώρος που υπάρχει στο διαδίκτυο, δίνει την ευκαιρία σε διάφορους να παίζουν μπάλα και να προσπαθούν να τσαλαπατήσουν όσους, δεν παίζουν το παιχνίδι τους. Από πρόθυμα χαρτζιλικωμένα παπαγαλάκια, δόξα τω Θεώ. Ευτυχώς, πάνω από τα Τέμπη τα πράγματα είναι πιο αθώα.