Σιγουριά για την άνοδο από Ντομπρασίνοβιτς

Ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς σε ραδιοφωνική του συνέντευξη μίλησε για την προσπάθεια του Άρη για την άνοδο στην Football League, αλλά και για τον νέο του ρόλο στην ομάδα.

Για τον νέο ρόλο του στην ομάδα: «Είναι μία καλή ευκαιρία για να μάθω περισσότερα και να αποκτήσω εμπειρία ως προπονητής. Είναι ευχάριστο να δουλεύεις μαζί του. Ως συνεργάτης του, κάνω τα πράγματα που μου ζητάει στην προπόνηση, κυρίως στο κομμάτι της άμυνας, από τη στιγμή που αγωνιζόμουν ως αμυντικός μέσος και ως στόπερ. Παράλληλα παρακολουθώ τα παιχνίδια των αντιπάλων και προσπαθώ να δίνω στον προπονητή τις πληροφορίες που χρειάζεται».

Για την νίκη του Άρη στα Γιαννιτσά: «Αρχικά είχαμε κάποια προβλήματα λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου, στη συνέχεια όμως προσαρμοστήκαμε. Πιέσαμε, πετύχαμε τρία γκολ και βγήκαν στο γήπεδο κάποια πράγματα που δοκιμάζουμε στην διάρκεια των προπονήσεων».

Για την προσπάθεια του Άρη να αλλάξει στυλ παιχνιδιού: «Αυτός είναι και ο στόχος μας. Να παίξουμε επιθετικά και να μην αφήσουμε τον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι. Να κλέψουμε πολλλές μπάλες και να είμαστε κοντά στην περιοχή».

Για τους Σανιά και Ν’ Λουντούλου είπε: «Προσωπικά, περιμένω περισσότερα από αυτούς. Πιστεύω ότι θα αρχίσουν να παίζουν καλύτερα. Το έκαναν στο τελευταίο παιχνίδι, αλλά πρέπει να συνεχίσουν έτσι και να καταλάβουν ότι παίζουν σε μία μεγάλη ομάδα, όπως ο Άρης».

Για το αν  ο Άρης μπορεί να εξασφαλίσει την άνοδο: «Όταν λέω κάτι, το πιστεύω. Εχουμε την καλύτερη ομάδα και μέχρι το τέλος είμαι σίγουρος πως θα κάνουμε το απόλυτο. Δεν πιστεύω ότι ο Πανσερραϊκός θα συνεχίσει έτσι μέχρι το τέλος. Τους είδα πριν δύο εβδομάδες και δεν μου άφησε τόσο καλές εντυπώσεις».

Για το ποιο είναι το κλειδί στα ματς του Άρη: «Πρέπει σκοράρουμε νωρίς. Αυτό είναι το κλειδί. Είδαμε ότι όταν το έκανε κόντρα στα Γιαννιτσά, η συνέχεια ήταν πιο εύκολη. Είναι και θέμα ψυχολογίας. Όταν σκοράρουμε νωρίς, παίζουμε πιο ελεύθερα και η ομάδα δείχνει καλύτερη».

Για το μέλλον του στον Άρη: «Εύχομαι και πιστεύω ότι θα ανεβούμε, από την πρώτη μέρα που ήρθα. Είναι τιμή για μένα που δουλεύω στον Άρη. Αν οι άνθρωποι της ομάδας κρίνουν ότι μπορώ να βοηθήσω, θα μείνω».

Για τις κίτρινες κάρτες των παικτών όπως του Πόϊ: «Το έχουμε συζητήσει. Θα δούμε μέσα στις επόμενες μέρες τι είναι καλύτερο για την ομάδα».

Ποιο μήνυμα θέλει να στείλει στον κόσμο: «Να συνεχίσουν να είναι δίπλα μας σε κάθε παιχνίδι. Είναι το καλύτερο κομμάτι της ομάδας και θέλουμε να είναι κοντά μας. Τους χρειαζόμαστε για να γίνονται όλα πιο εύκολα. Πιστεύω ότι στο τέλος θα πανηγυρίσουμε μαζί την άνοδο».