Διάθεση, αλλά και διαιτησία…

Ο Γιώργος Γεωργιάδης δήλωσε ικανοποιημένος από την διάθεση που έδειξαν οι παίκτες του, παραπονέθηκε για την διαιτσία, ενώ σχολίασε και την απουσία του κόσμου.

Στο αρχικό σχόλιό του ανέφερε: «Θεωρώ ότι ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Είχαμε δύο εμγάλες ευκαιρίες. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν σχετικά καλοί με ισορροπία σε άμυνα και επίθεση. Χρειαζόμαστε πιο πόλλα πράγματα στο επιθετικό κομμάτι.

Καιο στο δεύτερο παίξαμε αρκετά καλά. Κάπου χάσαμε λίγο την οργάνωση, είχαμε αναρχία στο παιχνίδι, δεχθήκαμε 2-3 αντεπιθέσεις. Νομίζω εκεί μέτρησε το άγχος που έχουν οι παίκτες. Πιστεύω ότι με τις νίκες θα βρουν την δύναμη και την αυτοπεποίθηση για να συνεχίσουμε. Υπάρχει ποιότητα θα πρέπει να δουλέψουμε όλα θα πάνε καλά».

Συνεχίζοντας παραπονέθηκε για την διαιτησία: «Θα ήθελα από τους κ. διαιτητές να είναι πιο προσεκτικοί να κάνουν καλύτρα τη δουλειά τους. Γιατί και σήμερα σε φάσεις αποφασιστικές, αλλά και σε όλη τη διάρκεια του αγώνα οι αποφάσεις δεν ήταν οι καλύτερες».

Για τους τραυματίες: «Ελπίζω και πιστεύω ότι δεν θα είναι κάτι σοβαρό. Ετσι φάνηκε του Κόστα νομίζω ότι δεν θα είναι κάτι σοβαρό».

Για τον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΟΚ: «Στατιστικά στην Ελλάδα οι πρώτες 3 ομάδες της βαθμολογίας αν σκοράρουν πρώτες κερδίζουν το 95 τοις εκατό. Θα ήθελα η ομάδα να έχει πιο πολλές ευκαιρίες. Αυτά τα ματς ξεκλειδώνονται με ένα γκολ. Είδατε μόλις βάλαμε το γκολ χάσαμε πολλές ευκαιρίες».

Οι φάσεις που διαμαρτύρεται ο ΠΑΟΚ: «Μου είπαν ότι το πέναλτι του Κλάους είναι καθαρό. Για την άλλη φάση μου είπε ο Αθανασιάδης κάποιος έδιωξε την μπάλα με το χέρι πάνω στη γραμμή».

Για τον κόσμο και το άδειο γήπεδο: «Καταλαβαίνω την στεναχώρια τους, δεν μπορούμε να τους ζητήσουμε τίποτα. Ευχαριστώ αυτούς που ήρθανε. Ας κάνουμε εμείς πράγματα αρκετά για να τους φέρουμε ξανά στο γήπεδο. Οι νίκες είναι αυτό που μετράει, αλλά εμείς θέλουμε να παίξουμε καλύτερα και πιο επιθετικά».

Για την αλλαγή προπονητή: «Πάντα μια αλλαγή προπονητή δεν είναι και το πιο εύκολο πράγματα. Οι παίκτες έδειξαν διάθεση. Πάντα αυτό γίνεται όταν αλλάζει ένας προπονητής. Και σήμερα προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Να το κρατήσουμε και να βελτιωθούμε».

Για την άδεια Τούμπα και την δήλωση Μακ (σ.σ. «καλύτερα να παίζουμε χωρίς κόσμο»): «Ο κόσμος είναι απογοητευμένος υπάρχει γκρίνια, αλλά δεν υπάρχει ΠΑΟΚ χωρίς τον κόσμο του. Διαφωνώ με τον συμπαθή Μακ είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Είναι νέος στην Ελλάδα θα το συνηθίσει».