«Το γκολ και ο πανηγυρισμός…»

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης, χαρακτήρισε σημαντικό και για τον εαυτό του το γκολ που πέτυχε, ενώ εξήγησε και τον πανηγυρισμό του με τον φωτογράφο.

Αρχικά είπε: «Το σημαντικό είναι ότι για δύο παιχνίδια κρατάμε το μηδέν και κάνουμε ευκαιρίες. Βρήκαμε έναν τρόπο να παίζουμε. Να τον ακολουθήσουμε, να βελτιωθούμε και να κερδίζουμε πιο εύκολα».

Για τον πανηγυρισμό του και το γκολ: «Τον Νικολάκη τον έχουμε κάθε μέρα μαζί μας. Το γκολ είναι πάντα σημαντικό για κάθε παίκτη και για μένα ως επιθετικό».

Για την αλλαγή προπονητή: «Είναι απόφαση της διοίκησης. Δεν μπορούμε να μείνουμε στο παρελθόν. Κοιτάμε το παρόν και το αύριο».

Για τον κόσμο: «Καταλαβαίνουμε ότι ο κόσμος είναι δυσαρεστημένος. Κι εμείς δεν ήμασταν σε καλή κατάσταση. Ο κόσμος πρέπει να αγαπάει την ομάδα και να έρχεται στον γήπεδο για την ομάδα κι όχι για τους παίκτες. Έρχονται για την φανέλα την ιδέα που λέγεται ΠΑΟΚ. Είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει να αντέχουμε την πίεση. Ο Μακ μπορεί να εννοούσε κάτι άλλο».