Αλλαγή προπονητή στον Αιγινιακό

H εντός έδρας ισοπαλία (0-0) με τον Τύρναβο οδήγησε σε αλλαγή προπονητή στον Αιγινιακό…

Ο Σταύρος Διαμαντόπουλος, που είχε αναλάβει τον Οκτώβριο, υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία έγινε αποδεκτή από την διοίκηση. Πρόκειται για μια εξέλιξη… ππαράξενη, αφού απομένουν μόλις δύο αγώνες για τον Αιγινιακό και μάλιστα και οι δύο είναι εντός έδρας, με Λαμία και Φωκικό. Με μία νίκη, η ομάδα της Πιερίας πάει στους 30 βαθμούς και λογικά δεν αντιμετωπίζει θέμα απευθείας υποβιβασμού και θα παίξει στα πλέι άουτ.

Υποψήφιος να διαδεχτεί τον Διαμαντόπουλο είναι ο Διγκόζης, ο οποίος έφυγε από τα Τρίκαλα.

Η ανακοίνωση του Αιγινιακού για την αποχώρηση Διαμαντόπουλου :

“Μετά το πέρας της 23ης αγωνιστικής και το ισόπαλο αποτέλεσμα ενάντια στον Τύρναβο, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου,  ο προπονητής  της ομάδας  κ. Σταύρος Διαμαντόπουλος έθεσε, για καθαρά προσωπικούς του λόγους,  την παραίτηση του στην διάθεση του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ.

Για το Δ.Σ. της Π.Α.Ε.  η απόφαση της διακοπής της συνεργασίας με τον κύριο Διαμαντόπουλο ήταν μια από τις πιο δύσκολες αποφάσεις που έπρεπε να πάρει, γιατί είναι τεράστια η εκτίμηση στο πρόσωπο του, και ως άνθρωπου και ως προπονητή.

Οι σχέσεις μας ήταν είναι και θα παραμείνουν οι καλύτερες, όπως άλλωστε και ο ίδιος δήλωσε, φεύγει σαν φίλος και παραμένει πάντοτε στη διάθεση της ομάδας έτοιμος να προσφέρει την όποια βοήθεια του ζητηθεί.   Τον ευχαριστούμε από το βάθος της ψυχής μας για την τεράστια βοήθεια που πρόσφερε στην ομάδα μας όταν την ανέλαβε.

Σε ευχαριστούμε ΣΤΑΥΡΟ για άλλη μια φορά γιατί πέρα από τις προπονητικές σου αρετές παρέδωσες μαθήματα εργατικότητας, μεθοδικότητας,  ήθους και αξιοπρέπειας”