Βελλίδης για Άρη και ΠΑΟΚ

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα, Μάρκος Βελλίδης μίλησε στο Αθλ. Μετρόπολις για τον Άρη αλλά και οτυς συμπαίκτες του στον ΠΑΣ και από το καλοκαίρι παίκτες του ΠΑΟΚ, Χαρίση και Κοροβέση.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο πρώην πορτιέρο Άρη και νυν του ΠΑΣ: «Στα δύο από τα τελευταία παιχνίδια, ακούσαμε τα όσα μας είπε ο προπονητής μας στο ημίχρονο και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη και την ισοπαλία. Σίγουρα το να φεύγουν σπουδαίοι ποδοσφαιριστές από την ομάδα, όπως ο Λίλα, είναι απώλειες, αλλά υπάρχει ποιότητα στην ομάδα!»

Στη συνέχεια ο Καστοριανός παίκτης αναφέρθηκε για δύο συμπαίκτες του, τον Χάρη Χαρίση και τον Νίκο Κοροβέση που είναι στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ: «Ο Χάρης, ως μικρότερος, έχει πάρα πολύ να δείξει, όσο και ο Νίκος και εύχομαι να κάνουν το μεγάλο βήμα».

Tέλος αναφέρθηκε και στην πρώην ομάδα του τον Άρη, για τον οποίο είπε κατά λέξη: «Θα φτάσει η στιγμή που θα επιστρέψει ο Άρης εκεί που ανήκει, στην πρώτη κατηγορία και πρέπει να επιστρέψει υγιής! Είχαμε κάνει μία συμβιβαστική λύση για να πάρω τα χρήματα μου, αυτή η λύση δεν έγινε ποτέ, δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ από τον καιρό που έχω φύγει και το χειρότερο είναι ότι έχω βάλει και λεφτά από την τζέπη μου. Για χρήματα που δεν έχουμε λάβει πληρώνουμε και εφορία».