“Είμαι καυτός για την Στουτγάρδη”

Ο Χουμπ Στέφενς έδωσε πριν από λίγο την πρώτη του συνέντευξη ως προπονητής της Στουτγάρδης, μιλώντας στην ιστοσελίδα του αθλητικού καναλιού Sport1. Δεν έγινε καμιά αναφορά στον ΠΑΟΚ, αλλά από τις απαντήσεις του, ωστόσο, είναι προφανές, το ότι ξανανιώνει που επιστρέφει στην Μπουντεσλίγκα…

Η συνέντευξη του Στέφενς :

– Είστε ακόμα στο Αϊντχόφεν;

«Ακόμα δεν έχω υπογράψει συμβόλαιο με την Στουτγάρδη. Ο γιός μου, Μάικελ, τα κανονίζει αυτά, κι αυτή τη στιγμή είναι στην Πορτογαλία»

– Αν και δεν έχετε υπογράψει, θα είστε ο προπονητής της Στουτγάρδης;

«Μίλησα με τον Φρέντι Μπόμπιτς αρκετά. Και υπολογίζω, ότι σήμερα θα ξεκινήσω για τη Στουτγάρδη. Αύριο έχουμε την πρώτη προπόνηση»

– Πως αξιολογείτε την κατάσταση στη Στουτγάρδη;

«Πρώτα απ΄ όλα, θα πρέπει να πω το εξής : Θα προσπαθήσω να μιλήσω με τον Τόμας Σνάιντερ (σ.σ. προηγούμενος προπονητής). Είναι σούπερ άτομο. Ξέρω αυτή την ομάδα, την αγαπάει, ξεκίνησε σαν προπονητής από τις ακαδημίες της Στουτγάρδης. Είναι ξεκάθαρο ότι ξέρει την ομάδα καλύτερα. Γι΄ αυτό θέλω να μιλήσω μαζί του»

– Μπορεί να σωθεί η Στουτγάρδη;

«Θα το προσπαθήσω με όλα τα μέσα, που θα έχω στη διάθεσή μου. Είμαι εδώ και λίγες μέρες στο Αϊντχόφεν και έχει συνειδητοποιήσει ότι καίω, είμαι πραγματικά «καυτός» να δουλέψω»

– Είναι η Στουτγάρδη η πιο δύσκολη αποστολή σας;

«Καμιά αμφιβολία. Τόσο λίγο χρόνο, δεν είχα σε καμιά άλλη ομάδα. Πρέπει όλοι να κάνουμε τα πάντα για την ομάδα, για να τα καταφέρουμε»