Ένας… μονομάχος για την Λιντς!

Μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας βρίσκεται η Λιντς Γιουνάιτεντ τα τελευταία χρόνια και οι οπαδοί της ψάχνουν με αγωνία μία λύση για την ομάδα τους…

Η Λιντς είναι στη μέση της βαθμολογίας της Τσάμπιονσιπ, και 8 αγωνιστικές πριν το τέλος, δεν κινδυνεύει να πέσει, αλλά δεν έχει κι ελπίδες να προλάβει τα πλέι οφ.

Ένας από τους πιο γνωστούς οπαδούς της Λιντς, είναι ο “μονομάχος” Ράσελ Κρόου, που δεν κρύβει την αγωνία του για την αγαπημένη του ομάδα.

Στο twitter οπαδοί των “Παγωνιών” του ζητούν να αναλάβει δράση και να αγοράσει την ομάδα, με την προοπτική να την επαναφέρει στην Πρέμιερ Λιγκ, γνωρίζοντας πως ο Ράσελ Κρόου έχει στην κατοχή του και το 50% μιας ομάδας Ράγκμπι του Σίδνεϊ στην Αυστραλία.

“Πιστεύετε κι άλλοι ότι αυτή είναι μια καλή ιδέα;” ρώτησε ο Ράσελ Κρόου τους “διαδικτιακούς φίλους του”, όταν ένας του ζήτησε να αγοράσει την Λιντς.

Ο ίδιος παραδέχεται ότι η Λιντς είναι μια από τις αγαπημένες του συνήθειες…

“Την αγαπώ αυτή την ομάδα, την ακολουθώ από μικρό παιδί. Όπως όλοι οι οπαδοί της, δεν θέλω τίποτα περισσότερο, από το να έχει επιτυχίες. Είμαι κι εγώ ανυπόμονος, θέλω να δω την Λιντς Γιουνάιτεντ και πάλι στην Πρέμιερσιπ” δήλωσε προχθές ο γνωστός ηθοποιός στο BBC.