Παίζουν ή δεν παίζουν;

Σήμερα στις 7.30μμ είναι προγραμματισμένο να γίνει στο ΔΑΚ Κομοτηνής το παιχνίδι του Πανθρακικού με τον ΠΑΟΚ. Θα γίνει;

Η τελική απόφαση είναι στο χέρι του διαιτητή Στυλιαρά από την Αιτωακαρνανία.

Εδώ και μέρες έχει προκύψει θέμα με την καταλληλότητα του γηπέδου και ο Πανθρακικός αποφάσισε να αλλάξει 1,5 στρέμμα χορτοτάπητα την Τετάρτη! Αυτό εγκυμονεί κινδύνους, καθώς το χόρτο δεν πρόλαβε να ριζώσει και να δέσει και όπως έλεγαν άνθρωποι του ΠΑΟΚ που έκαναν “αυτοψία” χθες, μπορείς εύκολα να αφαιρέσεις κομμάτια χόρτο από τον αγωνιστικο χώρο.

Τα κομμάτια μπορούν να βγουν ανά πάσα στιγμή στο παιχνίδι, ενώ με δεδομένο πως το χορτάρι δεν έχει ριζώσει και δεν έχει κουρευτεί, είναι προφανές ότι θα είναι και ολισθηρό.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θεωρούν ότι εγκυμονεί κίνδυνος τραυματισμού για τους ποδοσφαιριστές και δεν θέλουν να γίνει το παιχνίδι.

Από τον ΠΑΕ λένε πως περιμένουν να εγγυηθεί η Λίγκα προκειμένου να δεχτούν να παίξουν κι ότι σε περίπτωση τραυματισμού, θα ζητηθούν ευθύνες από τη Λίγκα.

Από τη Λίγκα δεν φαίνεται να υπάρχει διάθεση αναβολής του αγώνα, ωστόσο η τελική απόφαση ανήκει στον διαιτητή. Ο Στυλιαράς θα κάνει μια αυτοψία στον αγωνιστικό χώρο κι αν διαπιστώσει ότι το γήπεδο είναι ακατάλληλο, είναι υποχρεωμένος να αναβάλει το παιχνίδι.