«Βλέπω παίκτες που δεν το πιστεύουν»

Στο ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να… γυρίσει παιχνίδι και στο ότι οι παίκτες φαίνεται να μην πιστεύουν στις δυνατότητές τους, στάθηκε ο Γιώργος Γεωργιάδης στη συνέντευξη Τύπου.

Αρχικά ανέφερε: «Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με εμάς κυρίαρχους. Φτάναμε εύκολα στην περιοχή του αντιπάλου, χωρίς όμως να κάνουμε ευκαιρία και να πετύχουμε γκολ. Στις πρώτες επιθέσεις του Πανθρακικού βρεθήκαμε πίσω στο σκορ».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Από τον σημερινό ΠΑΟΚ λείπουν πολλά πράγματα για να γυρίσει ένα αποτέλεσμα. Αν προηγηθούμε μπορούμε να νικήσουμε. Φρεσκάδα και πίστη μας λείπουν. Είμαι αισιόδοξος πως τώρα στην διακοπή θα δουλέψουμε για να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Για μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ, το να δέχεται γκολ πρέπει να είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας».

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είπε ακόμη: «Βλέπω παίκτες που δεν έχουν πίστη στις ικανότητές τους. Ο κόσμος δεν το πιστεύει. Εχουμε παίκτες με προσωπικότητα και δουλεύοντας θα το γυρίσουμε».

Για τα γκολ που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ ανέφερε: «Σήμερα οι αντίπαλοι πέτυχαν γκολ με λιγότερους παίκτες στην επίθεση απ’ ότι είχαμε εμείς στην άμυνα. Από θέμα ατόμων ήμασταν καλά, αλλά δεν μαρκάραμε σωστά».

Για τον Πανθρακικό τόνισε: «Νομίζω και ο αντίπαλος συγκεκντρώθηκε στην άμυνα. Έπαιξε καλά και κλειστά. Εμείς δεν πήραμε το πλάτος για να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις από τα πλάγια. Δίκαια κέρδισε ο Πανθρακικός ήταν καλά οργανωμένος. Συγχαρητήρια».

Αρνήθηκε να σχολιάσει τον αγωνιστικό χώρο, ενώ για το αν μπορούν να αλλάξουν πράγματα τώρα στην διακοπή του πρωταθλήματος, είπε: «Θαύματα και μαγικά δεν γίνονται σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα, άλλα είμαι αισιόδοξος ότι θα διορθώσουμε αρκετά πράγματα».

Τέλος για τις πολλές κίτρινες ανέφερε: «Οι πιο πολλές ήταν σε μαρκαρίσματα. Φάνηκε η έλλειψη φρεσκάδας, αφού πηγαίναμε δεύτεροι στην μπάλα».