Στο κάδρο ο Ιβάν Σαββίδης!

Μέχρι τώρα, την άκουγαν όλοι οι υπόλοιποι, για την απαράδεκτη εικόνα και τις τραγελαφικές καταστάσεις, που διαδραματίζονται στον φετινό ΠΑΟΚ.

Μετά από μια τριετία, στην οποία “επενδύθηκαν” τόσα χρήματα, ο ΠΑΟΚ είναι σ΄ αυτή την κατάσταση, ο κόσμος άρχισε να απομακρύνεται κι αυτοί που παραμένουν κοντά στην ομάδα, βλέπουν την υπομονή τους να εξαντλείται.

Στην Κομοτηνή τα έβαλαν με όλους, με τον Βρύζα, με τον πρόεδρο, υπονοώντας προφανώς τον Αγγελίδη, με τους παίκτες, ειδικά με τον Τζαβέλλα, και για πρώτη φορά έπιασαν και το όνομα του Ιβάν Σαββίδη.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ μπήκε πλέον κι αυτός στο “κάδρο” των υπεύθυνων, με τους περίπου 200 οπαδούς του ΠΑΟΚ να φωνάζουν κι ένα σύνθημα, που τον αφορούσε άμεσα…

Για την Σαββίδη, η αλήθεια είναι πως έχασε πόντους μετά την προχθεσινή του δήλωση, η οποία ήταν μια… ωδή για τον Γιώργο Γεωργιάδη, και στην ουσία έβγαζε μία αντίδραση, για τις αντιδράσεις των φίλων του ΠΑΟΚ στο άκουσμα της είδησης ότι για τρίτη συνεχόμενη φορά, ο “ΓΧ” χρίζεται προπονητής του ΠΑΟΚ στο φινάλε της σεζόν…