Πριμ Σαββίδη στους μικρούς (Vds)

    Ο Ιβάν Σαββίδης ενημερώθηκε για την νίκη της ομάδας Κ20 του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού και βεβαίως δεν έκρυψε την ικανοποίησή του τόσο για τη νίκη, όσο και για το γεγονός ότι οι μικροί του ΠΑΟΚ με το σημερινό τρίποντο, πέρασαν στην 1η θέση, με έναν βαθμό παραπάνω από τους ερυθρόλευκους, αλλά και δύο παιχνίδια λιγότερα!

    Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ θέλησε να κάνει ένα μικρό δώρο στα παιδιά της Κ20 και μέσω του Τσιστιακόφ, ενημέρωσε πως τους περιμένει ένα πριμ, όχι μόνο για τη σημερινή νίκη τους, αλλά για τη γενικότερη προσπάθεια που κάνουν. Φυσικά, δεν μιλάμε για μεγάλα ποσά, αλλά είναι ένα σεβαστό για τα δεδομένα των παιδιών ποσό.

    Είναι γνωστό ότι ο Σαββίδης είναι πολύ ικανοποιημένος από τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες και φυσικά και στο επίπεδο της Κ20, που τροφοδοτεί με παίκτες την πρώτη ομάδα.

    “Για μας το μεγάλο κέρδος, είναι ότι ετοιμάζουμε ποδοσφαιριστές. Η δική μας Κ20 είναι η πιο μικρή ηλικιακά ομάδα. Τα πιο πολλά παιδιά είναι γεννημένα το 1996 και το 1997. Σίγουρα θέλουμε να κερδίζουμε, σίγουρα μας αρέσει που είμαστε στην κορυφή και μάλιστα με δύο αγώνες λιγότερους, αλλά δεν ξεχνάμε ποιος είναι ο βασικός μας ρόλος”, σχολίασε ο Βλάνταν Ίβιτς, μετά το τέλος του παιχνιδιού.

    Παρακολουθείστε στιγμιότυπα από την σημερινή αναμέτρηση μέσα από το επίσημο κανάλι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: