Από αύριο οι… αμφίβολες εξελίξεις

Ήρεμα φαίνεται πως θα κυλήσει η σημερινή ημέρα για τον Άρη με τις εξελίξεις (όποιες κι αν είναι αυτές) να μετατίθενται για τις επόμενες ημέρες.

Είναι αλήθεια πως πλέον και ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν είναι στο απυρόβλητο, με τους “κατά” να τον κατηγορούν για τις αγωνιστικές επιλογές του σε προηγούμενα ματς, αλλά και στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Όπερ, το σύστημα “φουλ άμυνα” που παρέταξε και κυρίως την επιλογή παικτών σε θέσεις που δεν είναι οι… φυσικές τους. Κυρίως για τον Κύργια που αν και κεντρικός αμυντικός έπαιξε δεξί μπακ, αλλά και τον Βλάχο, ο οποίος είναι δεξί μπακ, αλλά βρέθηκε να αγωνίζεται ως δεξιός μεσοεπιθετικός.

Όλα τα παραπάνω ενίσχυσε και το βαρύ σκορ με το οποίο ηττήθηκαν οι “κίτρινοι” στην Λεωφόρο και το γεγονός ότι πλέον ο Άρης στις εναπομείνασες έξι αγωνιστικές χρειάζεται τουλάχιστον πέντε νίκες κι αυτές ίσως να μην φτάσουν (με δεδομένο πως το διπλό στο “Καραϊσκάκη” μοιάζει εξαιρετικά απίθανο).

Το κλίμα μετά το ματς ήταν βαρύ, αλλά όπως αναφέραμε και στο χθεσινό ρεπορτάζ, από πλευράς διοίκησης τουλάχιστον, δεν πέφτουν όλες οι ευθύνες στον προπονητή, καθώς του αναγνωρίζονται ως ελαφρυντικά, οι απουσίες του Άρη και η διαφορά δυναμικότητας με τον Παναθηναϊκό.

Όπως και να ‘χει από αύριο αναμένονται τα σημαντικά και το πιο πιθανό είναι οι όποιες ανακοινώσεις να γίνουν στην συνέντευξη Τύπου, που έχει προγραμματιστεί για τις 14:00 από το δ.σ. της ΠΑΕ, στην αίθουσα Τύπου του “Κλεάνθης Βικελίδης”.