Νεκρός 47χρονος ποδοσφαιριστής στην Κοζάνη!

Θρήνος για το ποδόσφαιρο της Κοζάνης, καθώς την Κυριακή έσβησε μέσα στο γήπεδο ένας 47χρονος παίκτης στην αναμέτρηση του Κεραυνού Πετρανών με τον Μέγα Αλέξανδρο Αρδασσας για το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της περιοχής.

Ο λόγος για τον Ρούλη Γαβριηλίδη που υπήρξε ποδοσφαιριστής αλλά και παράγοντας της ομάδας και το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα τέσσερα λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα, μπήκε στο ματς στο 60′ και τέσσερα λεπτά μετά ένιωσε αδιαθεσία κι έπεσε στο έδαφος.

Η κινητοποίηση ήταν άμεση από τον γιατρό του γηπέδου, ενώ μεταφέρθηκε γρήγορα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Εντούτοις, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν επανήλθε ποτέ και κατέληξε.

Συλλυπητήρια απο τον Φ.Σ. Κοζάνη

Το Φ.Σ. Κοζάνη εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θεοχάρη (Ρούλη) Γαβριηλίδη που έφυγε απρόσμενα από την ζωή σε ηλικία 49 ετών μέσα στον αγωνιστικό χώρο, λίγο μετά την είσοδο του ως αλλαγή σε αγώνα της ομάδας του χωριού του Κεραυνού Πετρανών.

Ο Ρούλης Γαβριηλίδης αγωνίστηκε για μία σαιζόν στην ομάδα της Κοζάνης (1993-94 στη Δ” Εθνική) και είναι γιος της παλιάς δόξας του Ολυμπιακού Κοζάνης και της Κοζάνης Μπάμπη Γαβριηλίδη στον οποίο ευχόμαστε τα θερμά μας συλλυπητήρια.