Αρχίζει τις μηνύσεις ο ΟΣΦΠ

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά εναντίον προσώπων που δημιουργούν ψεύτικα προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε φόρουμ για να κάνουν υβριστικά σχόλια εναντίον της ομάδας και τον παραγόντων της.

Από την “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ, λένε πως εδώ και ένα χρόνο κινούνται σε αυτό το μέτωπο με τη βοήθεια δικηγόρων και μάλιστα σε συνεργασία με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχουν εντοπιστεί πρόσωπα που είχαν δημιουργήσει ψεύτικα προφίλ για να βρίζουν τον Ολυμπιακό, τους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο, τους παράγοντες και δη τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι πως ο Ολυμπιακός ανακάλυψε σε μία μέρα 1500 προφίλ τα οποία δημιουργήθηκαν σε ένα 24ωρο από μόνο 130 IP.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός ανακάλυψε συγκεκριμένη ομάδα 300 ατόμων που δημιουργούσε ψεύτικα προφίλ και παρουσιάζονταν ως δήθεν οπαδοί του Ολυμπιακού με στόχο να βρίζουν τον σύλλογο και τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Η αντίδραση αφορά σε υβριστικά, προσβλητικά και φυσικά μηνύσιμα σχόλια και σε κάποιες από αυτές τις περιπτώσεις θα κινηθεί και αυτόφωρη διαδικασία.