ΠΑΟΚ και Μακ Γκραθ : Τι παίζει

H κανονική περίοδος είναι σε εξέλιξη και ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να τερματίσει στην 3η θέση, αλλά έχει ήδη ξεκινήσει την προσπάθεια για τα πλέι οφ. Για την ακρίβεια, ξεκίνησαν οι μεταγραφικές αναζητήσεις για την ενίσχυση της ομάδας, για να καταλάβει την καλύτερη δυνατή θέση στα πλέι οφ…

Είναι σαφές ότι ενας από τους στόχους του ΠΑΟΚ είναι ο Ντόνι Μακ Γκραθ, ο οποίος έπαιξε παλιότερα στον ΠΑΟΚ κι αποχώρησε μεσούσης της σεζόν για να παίξει στην Ευρωλίγκα με την Ζαλγκίρις.

Ο Ιρλανδοαμερικάνος παίζει φέτος στην ρωσική Κράσνι, ωστόσο εκεί οι υποχρεώσεις του θα τελειώσουν σχετικά νωρίς. Η Κράσνι συμμετέχει στην VTB Λίγκα, της απομένουν άλλοι έξι αγώνες και πιθανότητες να μπει στα πλέι οφ είναι λιγοστές, καθώς εχει ήδη δύο νίκες λιγότερες από την Κάλεβ Ταλίν, που έχει σήμερα την τελευταία θέση των πλέι οφ.

Για τον Μακ Γκραθ οι αγώνες στη Ρωσία θα τελειώσουν στα τέλη Απριλίου κι από τότε θα είναι διαθέσιμος.

Προς το παρόν, έχει κάποιες προτάσεις να παίξει στα πλέι οφ κάποια Λίγκας, ωστόσο η προοπτική της επιστροφής στη Θεσσαλονίκη τον συγκινεί, με δεδομένο και το ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να του δώσει καλά λεφτά για ένα συμβόλαιο 5-6 εβδομάδων.

Το πρόβλημα είναι πως ο Μακ Γκραθ πρέπει να βρίσκεται στις 20 Ιουνίου στον Άγιο Δομίνικο, καθώς αυτή τη μέρα έχει προγραμματίσει να κάνει τον γάμο. Και το πρόβλημα έχει να κάνει με το γεγονός ότι κανείς δεν ξέρει αν θα έχουν τελειώσει ως τότε τα ελληνικά πλέι οφ!