Επιβεβαιώνει την επαφή για Λόρια

Ο μάνατζερ του Γκιόργκι Λόρια, Τζιανλούκα Μαρίνι, σε δηλώσεις του επιβεβαίωσε ότι έκατσε στο ίδιο τραπέζι με τον Ζήση Βρύζα για να συζητήσει το ενδεχόμενο μετακόμισης του πελάτη του στον ΠΑΟΚ, ωστόσο αρνήθηκε τα περί προφορικής συμφωνίας.

«Δεν υπάρχει καμία συμφωνία, τίποτα επίσημο και τίποτα γραμμένο. Μόνο συζήτηση. Αρχικά μέσω κάποιων ενδιάμεσων και στη συνέχεια με τον Βρύζα. Συζητήσαμε για πολλά πράγματα, όχι μόνο για παίκτες. Για συνεργασίες, φιλικά παιχνίδια, χαρακτηριστικά νεαρών παικτών που ψάχνει ο ΠΑΟΚ κ.α. Και για τον Λόρια. Αλλά μετά παραιτήθηκε», δήλωσε στην εφημερίδα «Metrosport» ο Μαρίνι.

Συνεχίζοντας σχολίασε: «Επαναλαμβάνω, δεν υπήρξε προφορική συμφωνία. Μου έδωσε μία ιδέα για τους μισθούς που παίρνουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Όμως, συναντηθήκαμε την Πέμπτη (σ.σ. πριν το ματς με τον Ατρόμητο) και την Δευτέρα παραιτήθηκε. Μάλιστα, είχαμε φύγει από την συνάντηση με την συμφωνία ότι θα τα πούμε την άλλη εβδομάδα».

Σε ερώτηση για το αν έχει προγραμματιστεί νέα συζήτηση με τον ΠΑΟΚ είπε: «Πριν από το ματς που δίνει η Γεωργία με την Γερμανία (σ.σ. την Κυριακή), όχι. Θα είναι πολλοί σκάουτερ να τον δουν εκεί (σ.σ. γέλια)».