Εκτός ο Τζιόλης

Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικής δίνει στον Γιώργο Γεωργιάδη και τους συνεργάτες του τη δυνατότητα να δουλέψουν σε επί μέρους τομείς προκειμένου μέσα από τις προπονήσεις να έλθει η απαραίτητη βελτίωση της ομάδας στις προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Στο πρώτο μέρος τους προγράμματος της προπόνησης της Τρίτης (24.03) οι παίκτες του Δικεφάλου ακολούθησαν ασκήσεις για συναρμοστικά ερεθίσματα και λειτουργική δύναμη κάτω από τις οδηγίες του Δημήτρη Δανιηλίδη. Στη συνέχεια δούλεψαν στην τακτική με παιχνίδια σε μικρό χώρο και τον Γιώργο Γεωργιάδη να τους αναλύει πως θέλει να κινούνται στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης έκανε θεραπεία στο γυμναστήριο για λόγους αποφόρτισης έπειτα από τα δύο συνεχόμενα παιχνίδια που αγωνίστηκε κι ο Ρικάρντο Κόστα, ο οποίος επέστρεψε από την Πορτογαλία, ξεκίνησε πρόγραμμα αποκατάστασης. Ο Χέντβιγκες Μαντούρο συνεχίζει πρόγραμμα μυικής ενδυνάμωσης, ενώ ο Ράζβαν Ρατς ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας υπό την επίβλεψη και του γιατρού της Εθνικής Ρουμανίας.

Την Τετάρτη (25.03) οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου έχουν διπλό ραντεβού στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας στις 10:30 και στις 17:30.

Ενημέρωση από την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ (paokfc.gr)