Κλείνει πόρτα, κατόπιν εορτής

Απο τον ΠΑΟΚ έγινε γνωστό σήμερα το απόγευμα ότι ο Φάνης Τσανδάρης αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν και θα αποχωρήσει με το τέλος του πρωταθλήματος και δεν άργησε η… διαρροή, ότι ο 22χρονος χαφ έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για 4ετές συμβόλαιο, έναντι συνολικά περίπου 550.000 ευρώ…

Στον ΠΑΟΚ είχαν την υποψία ότι ο Τσανδάρης έχει ηδη συμφωνήσει με άλλη ομάδα, και στην Ελλάδα αυτή η ομάδα δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από τον Ολυμπιακό, ο οποίος εκτός των άλλων, θέλει να κερδίσει κι ένα παιχνίδι εντυπώσεων, παίρνοντας έναν νεαρό από τον ΠΑΟΚ, που στην Τούμπα ήθελαν να τον κρατήσουν.

Το ότι ο Τσανδάρης είχε ήδη συμφωνήσει με άλλη ομάδα, έκανε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να τον θέσουν στο περιθώριο και η τελευταία του συμμετοχή ήταν στις 4 Φεβρουαρίου, όταν έπαιξε ως αλλαγή στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, στη θέση του τραυματία Μαντούρο.

Το ρεπορτάζ του sdna.gr περί συμφωνίας του Τσανδάρη με τον Ολυμπιακό αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι οι συζητήσεις ξεκίνησαν το φθινόπωρο(!), κάτι που αν ισχύει, εκθέτει τον 22χρονο μέσο.

Ουσιαστικά, πάντως, αυτός που εκτίθεται είναι ο ΠΑΟΚ, που φαίνεται πως δεν μπορεί να ελέγξει τα περιουσιακά του στοιχεία. Είναι πραγματικά εκπληκτικό, το ότι ο ΠΑΟΚ πόνταρε σε έναν ποδοσφαιριστή που δεν υπήρχε στο χάρτη το καλοκαίρι κι από την ώρα που ο προπονητής τον πίστεψε, δεν φρόντισε να του επεκτείνει το συμβόλαιο, που λήγει τον Ιούνιο.

Ο ΠΑΟΚ έχασε τις εντυπώσεις στην περίπτωση του Τσανδάρη (το αν έχασε πολλά πράγματα με την αποχώρηση του νεαρού, θα φανεί από την εξέλιξή του), διότι δεν μπορεί να ελέγξει και τις συνεργασίες με τους μάνατζερ.

Αυτό που έκανε ο μάνατζερ του Τσανδάρη στον ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνει στον Ολυμπιακό, στον οποίο έχει πολλούς παίκτες, αλλά και στην ΑΕΚ, στην οποία έχει αρκετούς.

Ο μάνατζερ του Τσανδάρη είναι ο Γιάννης Ευαγγελόπουλος, ο οποίος έχει καλό δίαυλο με τον Ολυμπιακό, άλλωστε είναι μάνατζερ του Μανωλά (έστω κι αν δεν έκανε αυτός τη μεταγραφή στη Ρόμα), του Μανιάτη, του Μπουχαλάκη, του Αυλωνίτη, αλλά και κάποιων νεαρών από την Κ20.

Στην ΑΕΚ έχει τον Μάνταλο και τον Λαμπρόπουλο, ενώ στον ΠΑΟΚ εκτός του Τσανδάρη, έχει πάρει και τον Κυριάκο Σαββίδη, ενώ είχε από την εποχή του Ατρομήτου τον Γιάννη Σκόνδρα, τον οποίο έχει ακόμη, αλλά άγνωστο μέχρι πότε θα τον έχει.

Ο ΠΑΟΚ την πάτησε μαζί του, και είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα ξανακάνει δουλειά μαζί του…