Αργία στο γήπεδο o ΠΑΟΚ (vid)

Την ώρα που ο υπόλοιπος κόσμος ετοιμαζόταν για την παρέλαση ή τα έβαζε με τον καιρό που του χάλασε την παρέλαση, οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν το πρωινό ραντεβού τους στο γήπεδο. Υπό συνεχή βροχή στη Νέα Μεσημβρία οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Γεωργιάδη μετά την προθέρμανση με μπάλα δούλεψαν στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης με εντατικά τρεξίματα.

Στη συνέχεια το πρόγραμμα επικεντρώθηκε στην τακτική. Μέσα από στοχευμένα παιχνίδια σε μικρό χώρο ο τεχνικός του ΠΑΟΚ προσπαθεί να διαφοροποιήσει την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα στους αγώνες της, να βελτιώσει τη συνολική αμυντική λειτουργία έτσι ώστε να μη δέχεται πολλά γκολ και να προσθέσει νέα στοιχεία στον τομέα της ανάπτυξης.

Για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στον αγκώνα του δεξιού χεριού ο Χέντβιγκες Μαντούροξεκίνησε τρέξιμο με τον γυμναστή αποκατάστασης Γιάννη Κατσανίκα. Ο Αλέξανδρος Τζιόλης ακολούθησε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια γυμνάστηκε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς για λόγους αποφόρτισης, ενώ απουσίαζε ο Μιγκέλ Βίτορ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης λόγω της επέμβασης που έκανε στο πρώτο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού. Στην προπόνηση συμμετείχαν και οι Νίκος Βασαϊτης, Αντώνης Αναστασίου από την Κ20.

Πηγή:paokfc.gr