Τα μέτρα τάξης του τελικού ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Αυστηρά μέτρα τάξης θα τηρήσει η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, ενόψει του μεθαυριανού τελικού κυπέλλου Ελλάδος χάντμπολ ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, αναφορικά με τους γηπεδούχους αλλά και τους φιλοξενούμενους οπαδούς.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ θα συγκεντρωθούν στα Μάλγαρα το πρωί και εκεί θα γίνει ο πρώτος έλεγχος της αστυνομίας που θα συνοδέψει τους οπαδούς των κιτρινόμαυρων μέχρι το PAOK SPORTS ARENA.

Στο Παλατάκι θα βρεθούν 1.000 φίλαθλοι της Ένωσης αφού τόσα είναι τα εισιτήρια που δικαιούνται οι δύο ομάδες. Η απόφαση των ανθρώπων των δύο ομάδων και της αστυνομίας είναι πως οι οπαδοί θα μπαίνουν στο γήπεδο μόνο με υπόδειξη της ταυτότητας τους.

Αυτό ισχύει και για τους 1.000 οπαδούς του Δικεφάλου αλλά και τα υπόλοιπα 2.100 εισιτήρια που δόθηκαν σε συλλόγους της πόλης αλλά και σε επίσημους.

Στο Παλατάκι ήδη ετοιμάζεται να τοποθετηθεί δίχτυ ασφαλείας, στην κερκίδα που θα φιλοξενηθούν οι οπαδοί της ΑΕΚ, μιας και από από την μεριά που θα κάθονται οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, υπάρχει ήδη ενώ η παρουσία της αστυνομίας θα έντονη τόσο έξω όσο και μέσα στο γήπεδο.