Ανακοίνωση της ΕΠΟ για Χολέμπας

Το τελευταίο 24ωρο έγινε μεγάλη κουβέντα σχετικά με το κατά πόσο είναι αληθείς ο ισχυρισμός του Χοσέ Χολέμπας ότι είναι τραυματίας και για το λόγο αυτό αποχώρησε από την αποστολή της Εθνικής, που βρίσκεται στην Αυστρία.

Χθες μάλιστα τα ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ για την ρόμα, ανέφεραν πως ο παίκτης προπονήθηκε κανονικά.

Κι επειδή δημιουργήθηκε ντόρος, η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της θέλησε να δώσει… διευκρινίσεις, τονίζοντας πως ο παίκτης είναι τραυματίας.

Αναλυτικά: «Όπως εγκαίρως ενημερωθήκατε τη Δευτέρα ο Χοσέ Χολέμπας υποβλήθηκε σε ακτινολογικό έλεγχο από τον οποίο διαγνώστηκε ότι έχει υποστεί κάκωση του αριστερού ημιθωράκιου. Ο ποδοσφαιριστής ακολουθεί όλες τιε τελευταίες ημέρες ατομικό πρόγραμμα και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα η ενημέρωση που προέκυψε πρωτογενώς  από ιταλικά Μέσα.

Η αναπαραγωγή αυτής της ενημέρωσης από ελληνικά Μέσα οδηγεί σε πλήρως εσφαλμένα συμπεράσματα σε ό,τι αφορά στην διάθεσή του να συμβάλει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του με την  Εθνική.

Από την Τρίτη, οπότε ο Χοσέ Χολέμπας αναχώρησε από την Αυστρία, μέχρι και σήμερα υπάρχει επικοινωνία με τον ποδοσφαιριστή με αντικείμενο την εξέλιξη του τραυματισμού του.

Από την Εθνική Ομάδα επισημαίνεται ότι υπάρχει πλήρης εμπιστοσύνη προς τον Χοσέ Χολέμπας στον οποίο ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση, καθώς επίσης και στους υπολοίπους διεθνείς που για λόγους τραυματισμού δε συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του αγώνα με την Ουγγαρία».