«Δώστε μου την ομάδα»

Ο πολύπαθος Απόλλων Καλαμαριάς δίνει την ύστατη μάχη για να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό στην Γ΄Εθνική και όπως όλα δείχνουν, τα πάντα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα.

Παρόλα αυτά, υπάρχει μια γενικότερη δυσφορία για την αδυναμία του Βασίλη Ανατολίτη να κουμαντάρει την ομάδα και ο δημοσιογράφος Γιάννης Μαυρόπουλος, έκανε γνωστό ότι έχει έτοιμους δύο επιχειρηματίες από την Αθήνα, που θέλουν να πάρουν άμεσα τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

“Εκπροσωπώ δύο επιχειρηματίες, οι οποίοι θέλουν να αναλάβουν άμεσα τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Ζητώ από τον Βασίλη Ανατολίτη να παραδώσει τις μετοχές εν λευκώ, όπως τις πήρε. Δωρεάν. Εγγυόμαστε, παρά τις δύσκολες στιγμές, την σωτηρία της ομάδας. Γνωρίζω ότι μέχρι 31 Μαρτίου οι μετοχές ανήκουν στον Αχιλλέα Χαραλαμπίδη γιατί πρέπει ο κ. Ανατολίτης να πληρώσει τα έξοδα μεταβίβασης του μετοχικού κεφαλαίου. Εώς τότε οι μετοχές είναι στον αέρα” είπε ο Γιάννης Μαυρόπουλος, που συμπλήρωσε ότι οι δύο επιχειρηματίες από την Αθήνα, που εκπροσωπεί, έχουν ως πρώτο στόχο την παραμονή στην κατηγορία και την δημιουργία ομάδας για την άνοδο του χρόνου, διότι “μοναδικός στόχος είναι η επιστροφή στην Α’ Εθνική κι όχι ο Απόλλων να είναι κομπάρσος στην Β΄Εθνική”.

Ο ίδιος θεωρεί πως όλα πρέπει να γίνουν άμεσα και τονίσει ότι “οι επιχειρηματίες είναι έτοιμοι σε 24 ώρες να υπογράψουν και να πάρουν την ομάδα, αναλαμβάνοντας και τυχόν υποχρεώσεις”.

Ο Μαυρόπουλος επισημαίνει ότι “θα μιλήσουμε άμεσα με τους νομικούς της ΠΑΕ για να μάθουμε τις προθέσεις του κ. Ανατολίτη” και καταλήγει λέγοντας ότι “ο κ. Ανατολίτης είχε μπροστά του 10 μήνες και απέτυχε, εμείς αναλαμβάνουμε έχοντας μπροστά μας 10 μέρες”.